Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Poliţişti atacaţi cu şurubelniţa la jugulară. Ce a păţit şoferul care a vrut să-i omoare după ce a rămas fără permis

1
2 Aug 2018 15:52:00
Autor: Ionuţ Benea
Poliţiştii au fost atacaţi cu o şurubelniţă, fără a fi răniţi grav
Poliţiştii au fost atacaţi cu o şurubelniţă, fără a fi răniţi grav

Un bărbat de 29 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare după ce a lovit doi poliţişti cu o şurubelniţă.

Bogdan Loghin a fost găsit vinovat de ultraj, decizia fiind definitivă. El ar fi comis fapta în comuna Ţigănaşi, în data de 12 iulie. Atunci, maşina lui Loghin a fost oprită de Poliţie. În scurt timp, mimând că ar căuta ceva în portbagaj, Loghin a plecat cu maşina, echipajul urmărindu-l şi oprindu-l în zona cimitirului din Ţigănaşi. 

Cât i s-a întocmit amenda, Loghin i-a înjurat pe poliţişti şi a aruncat cu cheile şi actele în aceştia. Lui Loghin i s-a cerut să meargă spre sediul Poliţiei. „Şeful de post i-a înmânat inculpatului procesul-verbal de contravenţie şi dovezile înlocuitoare, comunicându-i că i-a fost reţinut permisul de conducere deoarece nu a respectat indicaţiile poliţiştilor şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare deoarece era deteriorat. Inculpatul a început să plângă, a aruncat pe jos actele înmânate, le-a călcat în picioare şi a început să gesticuleze. Ca urmare a acestui comportament, inculpatului i s-a cerut sa părăsească sediul postului de poliţie, fiind însoţit spre ieşire de şeful postului de poliţie“, se arată în motivarea judecătorilor. 

Pe hol, fiind în continuare agitat, individul a scos şurubelniţa cu care demontase plăcuţele de înmatriculare ale maşinii şi l-a lovit pe şeful de post în zona omoplatului stâng. Un alt agent de poliţie a intervenit pentru a-l imobiliza, fiind şi el lovit cu şurubelniţa, de două ori, în zona gâtului şi a claviculei. Ceilalţi agenţi au intervenit şi au reuşit să îl imobilizeze de Loghin, care a fost şi reţinut în aceeaşi zi. Cei doi poliţişti agresaţi au avut plăgi minore şi vânătăi, având nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale, fără a suferi răni grave. De altfle, instanţa le-a respins solicitarea de acordare a unor despăgubiri.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

ELLAS
4.08.2018, 08:09:57

Vinovat doar de ultraj? Eu cred că ar trebui încadrat și la tentativă de omor.