Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Preot celebru implicat în campania referendumului, victima unor acte de huliganism. Vandalii au desenat organe genitale pe maşina soţiei

12
6 Oct 2018 22:46:40
Autor: Ionuţ Benea
Maşina preotului a fost vandalizată FOTO Adevărul
Maşina preotului a fost vandalizată FOTO Adevărul

Preotul ieşean Dan Damaschin susţine că maşina sa şi a soţiei au fost vandalizate în seara zilei de sâmbătă, 6 octombrie. În ultima săptămână, Damaschin a avut o campanie susţinută de promovare a referendumului.

Dan Damaschin a organizat în ultimele zile mai multe sesiuni live pe pagina personală de Facebook. Seară de seară, preotul a invitat persoane susţinătoare ale referendumului şi au militat pentru participarea la vot.

În această seară, prin intermediul unei transmisiuni în direct pe pagina de pe reţeaua socială, preotul a relatat că maşinile familiei ar fi fost vandalizate. El a prezentat şi imagini cu vehiculul soţiei, pe care huliganii au desenat cu vopsea de tip graffiti un penis.

Părintele a mai spus că a anunţat Poliţia şi a îndemnat, totodată, oamenii să meargă la vot, lăsând să se înţeleagă, chiar dacă nu explicit, că persoanele care au vandalizat maşina ar putea fi susţinătoare ale comunităţii LGTB. „Mâine toată România la vot”, a spus preotul în filmul transmis live.

Contactat de „Adevărul”, preotul a precizat că incidentul s-a petrecut după lăsarea serii. La ora redactării acestei ştiri Poliţia încă nu ajunsese la faţa locului, identitatea huliganului nefiind cunoscută.

Damaschin este unul dintre cei mai cunoscuşi preoţi din Iaşi, motiv pentru care şi audienţa paginii sale de Facebook este una ridicată. 

El şi-a câştigat notorietatea prin acţiuni umanitare pe care le-a derulat în Iaşi, beneficiari fiind, în special, copiii săraci.

Vedeţi aici transmisiunea video a preotului Damaschin

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Pano
6.10.2018, 23:33:30

Păi oamenii au ințeles bine, că popa respectiv e preocupat exagerat de mult de sexualitate si l-au ”marcat”, sa stie sa-l evite lumea. Ptiu drace, au ajuns popii sa vorbeasca mai mult despre sex, decat toate manualele de sexualitate la un loc.

0 (14 voturi)
Camelian Propinatiu
7.10.2018, 03:37:20

Gesturi urâte aparţinând celuilalt mod de a ne depărta de Occident!

+4 (6 voturi)
Alexandre
7.10.2018, 07:13:46

Si le-a desenat singur. Se ia cu alcool si nu ramane nicio urma. Verificati. Grafitti . Mi s-a intamplat si mie in parcare acum cativa ani..

0 (14 voturi)
GHEORGHE ANDREI
7.10.2018, 09:34:49

adica si tu ti ai desenat singur te auzi ce vorbesti astia sunt si au dat nota LGBTDHE RD...

-5 (11 voturi)
mitrut
7.10.2018, 10:07:46

Urata treaba, dar a gasit ce a cautat. Daca s-a pus in slujba diavolului (Dragnea)!

+2 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările