Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Primit cu huiduieli de către ieşeni, premierul Orban a renunţat la discursul oficial şi a trecut la promisiuni. Una dintre ele, autostrada

8
24 Jan 2020 14:50:51
Autor: Alina Batcu
Premierul Ludovic Orban, în Piaţa Unirii din Iaşi, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Române
Premierul Ludovic Orban, în Piaţa Unirii din Iaşi, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Române

Prezent la Iaşi la manifestările organizate la 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, premierul Ludovic Orban a renunţat la discursul pe care îl avea pregătit, făcând o serie de promisiuni pentru ieşeni. Premierul a fost luat prin surprindere de huiduielile celor aflaţi în Piaţa Unirii.

Premierul Ludovic Orban a făcut o serie de promisiuni astăzi, 24 ianuarie, pe scena amplasată în Piaţa Unirii din Iaşi, renunţând la discursul oficial pe care îl avea pregătit pentru acest moment. 

„Mărturisesc că am un discurs pregătit, dar am să ies din cadrul discursului şi am să vă spun lucruri concrete”, a spus premierul Orban pe scena din Piaţa Unirii din Iaşi. 

După ce a fost primit, alături de preşedintele Klaus Iohannis, atât cu aplauze, cât şi cu huiduieli, Ludovic Orban a susţinut un discurs plin de promisiuni. Principala promisiune a vizat Autostrada Unirii, despre care a spus că va fi finanţată prin exerciţiul financiar multianual 2021-2027 al UE.

„Moldova a fost nedreptăţită în ultimii 20-25 de ani. Dacă analizăm investiţiile realizate în Moldova vom vedea că resursele alocate nu au fost niciodată suficiente. Obiectivul nostru principal e acela de a pune bazele unor investiţii serioase în Moldova. Nu noi suntem cei care am inventat un PPP (Parteneriat Public - Privat n.r.) care să tragem de timp şi i-am pus pe unii care nu se pricep să se ocupe. Marţi, în şedinţa de Guvern, vom adopta OUG prin care punem capăt PPP şi vom muta la Ministerul Transporturilor obligaţia de a gestiona acest proiect. Vrem ca Autostrada Moldovei să fie finanţată de exerciţiul financiar multianual 2021-2027 al UE”, a declarat premierul Ludovic Orban la Iaşi. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban sunt prezenţi la Iaşi, acolo unde participă la manifestările ocazionate de împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Mihai Popescu
24.01.2020, 15:21:38

Ce ne mai pot promite politicienii in ziua de azi ? Minciuni si promisiuni desarte. Toti sunt niste borfsi, golani, mafioti ....

+3 (5 voturi)
Smeritu Pahomie
24.01.2020, 16:30:46

...USA a interzis.Autostrada aceasta.....alte "planuri" sunt acuma.....

+1 (1 vot)
constantin constantin
24.01.2020, 15:35:11

De ce nu l-ați dat și pe Orban?.... Quality?!

+1 (1 vot)
Michiu Stefan
24.01.2020, 16:09:11

Ce titlu incorect si insultator!Nu iesenii au huiduit, ci o banda adusa de cea mai primitiva si antinationala adunatura numita pompos primul partid al Tarii!Au murdarit o zi de referinta a istoriei Patriei-nu a fost o adunare electorala, ci o adunare de comemorare a eroilor care au faurit statul roman.Dar, la cat respect are aceasta adunatura toxica si inculta pentru Romania, e normal!

+2 (2 voturi)
Coco Cocos
24.01.2020, 16:24:50

pacat de aceste situatii neplacute...oriunde apar "politicienii", sunt si huiduieli...mai ales in zile de sarbatoare..

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările