Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Relu Fenechiu, liberat condiţionat, recidivează în politică:  discurs la o chermeză din bani publici. Reacţia PNL

1
21 Aug 2017 14:12:34
Autor: Ionuţ Benea
Relu Fenechiu a ţinut un discurs de zilele comunei Rediu FOTO bzi.ro
Relu Fenechiu a ţinut un discurs de zilele comunei Rediu FOTO bzi.ro

Fostul lider al PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a fost invitat la zilele unei comune din apropiere din Iaşi, la care i s-a oferit şi microfonul, pentru a se adresa cetăţenilor veniţi la eveniment. Filiala Iaşi a PNL susţine că Fenechiu nu mai este membru al partidului.

Invitat la zilele comunei Rediu, localitate situată în apropiere de municipiului Iaşi, Relu Fenechiu a fost îmbrăţişat de mai mulţi foşti colegi de partid sau din Parlament. 

Printre cei care s-au îmbrăţişat sau salutat cu Fenechiu se numără prefectul Marian Şerbescu, fostul consilier judeţean Liviu Bulgaru, primarul din Rediu, Vasile Haidău, vicepreşedintele Consiliului Judeţean sau deputatul Petru Movilă.

După primirea călduroasă de care a avut parte, Relu Fenechiu a urcat pe scenă, acolo unde s-a adresat cetăţenilor localităţii, mulţumindu-i primarului comunei pentru invitaţie. În timpul discursului său, Fenechiu a relatat că nu mai este om politic.

Preşedintele PNL Iaşi, Costel Alexe, a remis un comunicat de presă în cursul zilei luni, menţionând că Fenechiu nu mai este membru al partidului. „Prezenţa lui Relu Fenechiu la Sărbătoarea Comunei Rediu se datorează invitaţiei făcute de către primarul Vasile Haidău, în baza unei relaţii personale de prietenie şi în calitate de fost parlamentar pe acel colegiu.  Relu Fenechiu nu mai are, astăzi, calitatea de membru al PNL deoarece este incompatibil cu criteriile de integritate asumate de acest partid. Prin urmare, domnul Relu Fenechiu nu poate lua cuvântul în numele PNL şi orice asociere în această direcţie este o speculaţie fără nici un fundament”, a declarat Alexe.

Relu Fenechiu a fost eliberat din închisoare recent, fiind eliberat condiţionat din executarea unei pedepse de 5 ani şi 6 luni de închisoare. Fenechiu a recunoscut că a primit mită aproape un milion de euro şi mai este anchetat la DNA într-un dosar, în care este acuzat că a primit mită peste 4 milioane de euro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mihai Popescu
21.08.2017, 14:49:59

Fenechiu Presedinteeeeee !!!! Justitia este cu noi !!!! Doar nu degeaba le dam salarii si pensii speciale de 20 - 30.000 lei/luna dgeaba. Acum ne salveaza si ne ajuta la necaz.

+2 (2 voturi)
Modifică Setările