Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Test de cultură generală despre muzica rock. Care este numele real a lui Marylin Manson?

2
25 Aug 2019 06:10:48
Autor: Ionuţ Benea
Marylin Manson Getty Images
Marylin Manson Getty Images

Vă propunem un test de cultură generală alcătuit din întrebări despre muzica rock. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte răspunsuri aţi ştiut.

1. Care este numele real a lui Marylin Manson 
a) Brian Hugh Warner
b) Jesse James
c) Brian O’Toole
 
2. Cum îl chemă pe solistul trupei Guns N’ Roses?
a) Axl Rose
b) Slash
c) Duff McKagan
 
3. Din ce oraş provine trupa Beatles?
a) Manchester 
b) Liverpool 
c) Londra
 
4. În ce ţară s-a născut solistul trupei System of a Down?
a) SUA
b) Armenia
c) Liban 
 
5. Cine a realizat albumul Back in Black?
a) Meat Loaf
b) AC/DC
c) Pink Floyd
 
6. Chitaristul cărei trupe a fost Jimmy Page?
a) Rolling Stones
b) Led Zeppelin 
c) The Doors
 
7. Cine a fost vocalistul trupei The Who?
a) Pete Townshend
b) Roger Daltrey
c) Kenny Jones
 
8. Cine a realizat albumul Brothers in Arms?
a) Dire Strais 
b) Eagles
c) Fleetwood Mac
 
9. Cine cânta melodia „Sheena is a punk rocker”?
a) Five Young Cannibals
b) Johnny Cash 
c) The Ramones 
 
10. La ce vârstă a murit Kurt Cobain?
a) 27
b) 30
c) 35

Răspunsuri corecte: 1 - a, 2 - a, 3 - b, 4 - c, 5 - b, 6 - b, 7 - b, 8 - a, 9 - c, 10 - a. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

foarte atent
25.08.2019, 11:18:20

raspunsul pentru toate intrebarile: Smiley !! singurul behaitor de clasa !!

-1 (1 vot)
Constantine Constantine
25.08.2019, 11:27:59

Brian Hugh Warner pe numele sau real nu a fost cintaret rock .Rockul adevarat a fost cel de pina in 1990.Ori tipul a cintat rock alternativ care e alta mincare de peste. Repet, corifeii trebuie cautati din 1990 inapoi in timp.

+1 (1 vot)