Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Trucuri pentru a curăţa cabina de duş fără chimicale

0
26 Mar 2020 04:12:46
Autor: Alina Batcu
FOTO happymax.ro
FOTO happymax.ro

Curăţenia poate fi uneori o mare corvoadă, în special pentru o persoană care vine acasă de la muncă târziu, obosită. Tot ce nu vrea să vadă atunci este o casă murdară, care necesită efort şi timp pentru a o curăţa.

Înainte de a curăţa cabina de duş lasă apa fierbinte să curgă pe pereţii ei sau spală-i imediat după ce ai făcut duş. Murdăria se va lua apoi mult mai uşor, fiind înmuiată de aburii fierbinţi.

Un aliat perfect în curăţarea cabinei de duş poate fi oţetul alb. Este un aliat preţios în lupta împotriva calcarului şi are puterea de a elimina petele cu uşurinţă. 

Cum se foloseşte? Într-un recipient se face un amestec compus din 100 ml apă şi 200 ml oţet alb. Se îmbibă o cârpă în această soluţie şi se şterg pereţii din sticlă ai cabinei de duş. Foloseşte şi o racletă din plastic pentru zonele care au mai mult tartru.

Cabina de duş poate fi curăţată şi cu puţin suc de lămâie. Pune sucul într-un vaporizator şi amestecă-l cu puţină apă apoi pulverizează cabina, după care clăteşte şi şterge.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările