Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Un bărbat din Iaşi şi-a pus capăt zilelor după ce a aflat că fiica sa de 15 ani a rămas însărcinată

12
6 Mar 2021 19:12:39
Autor: Melania Agiu
FOTO:  Facebook Comuna Tibana
FOTO:  Facebook Comuna Tibana

Viorel Ioan Ciofu, un bărbat de doar 42 de ani din comuna ieşeană Ţibana, şi-a pus capăt zilelor, după un scandal cu soţia şi după ce fiica lui de doar 15 ani îl anunţase că a rămas însărcinată cu iubitul ei.

Potrivit Wowbiz.ro, nimeni nu se aştepta ca bărbatul să recurgă la un asemenea gest, deşi situaţia în familia lor nu era una deloc bună. 
 
Bărbatul a fost găsit abia în dimineaţa zilei de 2 martie, la ora 7:30, atunci când soţia acestuia a ieşit din casă. S-a dus în grădina din spate şi a rămas fără respiraţie când l-a văzut pe soţul ei spânzurat.
 
A sunat la 112, dar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate că bărbatul în vârstă de 42 de ani era deja mort de câteva ore bune. 
 
Pentru că bărbatul nu a lăsat în urma lui niciun bilet de adio, toată lumea se înreabă ce l-a împins să îşi pună capăt zilelor. Sătenii spun că vestea că fiica lui de doar 15 de ani rămăsese însărcinată l-a dărâmat, în timp ce alţii spun că de vină ar fi fost lipsa banilor. Primarul comunei s-a oferit dă ajute financiar familia greu încercată în această perioadă, căci mama şi fiica însărcinată nu au alte venituri în afară de alocaţia oferită de statul român. 
 
”Noi am stabilit să oferim 500 de lei ca ajutor de înmormântare. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate”, a spus Gheorghe Rotaru, primarul comunei Ţibana.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Maresalul Barâşnikov Barâşnikov
6.03.2021, 19:22:20

S-a omorat de ciuda! El voia sa fie primul!

-13 (13 voturi)
Ovidiu Olariu
6.03.2021, 20:49:58

Cu asemenea lucruri nu se glumeste ! Imi pare rāu ca trebuie sa spun, dar esti un imbecil sau esti un om grav bolnav, tovarase maresal ! Cum poti sa scrii despre tatal fetei o asemenea enormitate: "El voia sa fie primul" ? ! Se stie cā, din pacate, asemenea situatii existā si in realitate, dar un lucru este sigur: numai un imbecil sau un om lovit de boli psihice grave poate sa gandeascā in acest fel sau -si mai condamnabil- sā treacā la asemenea fapte ori sā vorbeascā (si sā scrie !) in felul acesta despre asemenea orori !

+5 (5 voturi)
Adrian Foangǎ
6.03.2021, 19:54:02

S-a omorat cand si-a dat seama ca nu avea cu ce sa creasca si puradelul fiica-sii.

-8 (8 voturi)
nae
6.03.2021, 20:25:18

Poza aia de sub titlu, ce reprezintă de fapt , așa arată toată comuna Țibana ? După ce am citit articolul, cu familia care trăiește doar din alocații ( care vor fi totuși două), mă așteptam la o poză de ansamblu a comunei , poate chiar casa familiei implicate . Nicio informație despre viitorul tătic, el nu ajută cu nimic la înmormântare, familia lui din ce trăiește ? Articolul ăsta e foarte captivant ;după ce îl citești începi să-l înțelegi pe omul care și-a pus capăt zilelor !

+2 (2 voturi)
Ionica Porumbel
6.03.2021, 21:17:34

nae S-ar părea că familia fetei este foarte săracă. Primăria îi ajută cu 500 de lei ajutor de înmormântare. Presupun că trăiau din: alocația fetei, ajutorul social, mici câștiguri la negru la diverse munci. Fata cu mintea necoaptă le-a dat lovitura de grație. Iubițel va avea inclusiv banii de concediu maternal/paternal și parteneră de plecat la produs. Tatăl fetei știa situația reală a veniturilor familiei.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările