Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Un bărbat îşi viola nevasta de faţă cu cei şapte copii. Procurorii spun că avea „comportament sexual aberant”

1
6 Sep 2019 13:35:53
Autor: Ionuţ Benea
Femeia era violată de soţ FOTO Arhivă
Femeia era violată de soţ FOTO Arhivă

Un individ din judeţul Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile în cursul zilei de vineri, 6 septembrie, fiind acuzat de mai multe fapte de viol, corupere sexuala, agresiune sexuala şi rele tratamente aplicate minorului.

Valentin Iacob este tatăl a şapte copii, ce au vârste cuprinse între 1 şi 11 ani. Individul ar avea un „comportament sexual aberant”, potrivit anchetatorilor, agresându-şi sexual, fizic sau psihic, de nenumărate ori, atât copii cât şi nevasta.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi arată în referatul de arestare emis pe numele individului că ultima faptă a individului este una de la finele lunii iulie 2019, atunci când Iacob a consumat alcool şi a mers în camera unde dormea soţia sa. 

Deşi a refuzat, femeia a fost ameninţată că va fi tăiată cu un cuţit şi a mers cu individul la mansarda casei, unde a întreţinut raporturi sexuale cu acesta. Iacob ar fi obligat-o pe femeie să îl ia cu ea şi pe fiul de 1 an.

„Inculpatul, din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, fără a se putea stabili dată exactă a fiecărui act material, deşi era tatăl copiilor şi i-ar fi revenit obligaţia de îngrijire, creştere şi educare, i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa”, au mai arătat procurorii.

Aceştia au completat tabloul de groază şi a precizat că, din toamna anului 2018 până în iulie 2019, de cel puţin trei ori, şi-a dezbrăcat de la brâu în jos una dintre fetele sale, de 8 ani, supunându-le la acte de natură sexuală.

„De la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii”, au explicat procurorii faptele de rele tratamente aplicate minorului.

Coruperea sexuală, o altă infracţiune de care este acuzat individul, constă în faptul că din toamna anului trecut şi până în iulie Iacob o obliga pe soţia sa să facă sex cu el de faţă cu cei şapte copii.

Individul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice stabilindu-se că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Lucifer
6.09.2019, 13:47:23

Măi, după atâţia asasini sexuali, violatori, pedofili, etc din ultimul timp îmi pun întrebările legitime: am înnebunit toţi sau este vreo boală, vreo epidemie, un virus, un atac psihologic? Că altfel nu-mi explic această epidemie de agresiuni sexuale.

+1 (1 vot)