Iaşi

articolul anterior articolul urmator

VIDEO În mijlocul mitingului. Ce spun simpatizanţii PSD care au venit la Iaşi: „Mi-o dat pâinică şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!”

32
9 May 2019 17:16:38
Autor: Andreea Anton, Ionuţ Benea
Mii de oameni au venit la Iaşi pentru a susţine partidul pe care îl simpatizează: PSD Adevărul
Mii de oameni au venit la Iaşi pentru a susţine partidul pe care îl simpatizează: PSD Adevărul

Reporterii „Adevărul” au discutat cu mai mulţi simpatizanţi PSD care au venit în cursul zilei de joi, 9 mai, la Iaşi, pentru a participa la mitingul organizat de şefii partidului.


LIVETEXT DE LA EVENIMENT 

În jur de 15-20.000 de simpatizanţi PSD au venit la Iaşi pentru a participa la mitingul despre care liderii partidului spun că este organizat în cinstea Zilei Europei.

Mai mulţi simpatizanţi PSD au fost huiduiţi sau chiar înjuraţi atunci când au intrat în piaţă, în unii dintre ei aruncându-se cu bancnote de 1 leu de către protestatari. 

Cei veniţi la Iaşi au fost numiţi „slugi” sau „asistaţi social”, intervenţia jandarmilor făcând ca situaţia să nu degenereze.

Reporterii „Adevărul” au discutat cu câţiva simpatizanţi PSD pentru a afla de ce au venit la Iaşi pentru a participa la acest miting.

„Am venit să susţinem PSD-ul. Punct. Cu ei vom muri, că aici, că la Bruxelles. Sunt comunist, în alt cuvânt, că aşa se spune, că e un urmaş al comunismului...Sunt pesedist, mi-o dat pâinică, am făcut o şcoală profesională cu PSD-ul, cu comuniştii şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!”, a zis un simpatizant PSD (video, jos)

Un alt simpatizant care a venit la miting, Nelu din Bacău, a precizat pentru „Adevărul”: „Am venit la miting să văd ce se întâmplă şi sincer să fiu eu chiar sunt mulţumit de partidul ăsta, cu ceea ce mi-a dat. Ni sunt mulţumit de preşedintele ţării , care are trei viteze: încet, uşurel şi foarte încet.”

Maria, din Piatra Neamt: " Am venit aici cu autobuzul, sa vedem ce se intampla"

Elena, din Piatra Neamt: "Am venit să vedem negru pe alb ce spun ei. Vrem să vedem cum e la un aşa eveniment şi a meritat să venim pentru asta".

Simpatizanţii PSD dansează pe muzică populară în aşteptarea discursurilor liderilor social-democraţi, la Iaşi / 9 mai 2019

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

otto willy
9.05.2019, 17:33:36

Lasati-i domnilor sa se ratoiasca: daca au venit pentr o painica si pentru ca li s-a platit autobuzul, inseamna c-o duc foarte bine sub stapanirea PSD! Se vede ca orizontul lor e rosu... Mi-e mila de ei, dar ce sa faca daca asta-i nivelulu de viata?

+11 (11 voturi)
L--- Lara
9.05.2019, 17:37:41

"Mi-o dat pâinică şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!” Ar trebui sa ii respecte pe omenii care platesc impozite, pentru cei care fac ceva pentru ca Romania sa nu mai fie privita in exterior ca o tara de tigani, asistati sociali si hoti. Oamenii acestia merita respect, nu niste politruci idioti care fara functiile si salariile politice ar fi niste nimicuri.

+11 (11 voturi)
Stefan din Nord
9.05.2019, 17:36:20

I-o dat o painica sa mananca si gura lui ceva Asta-i Romania profunda reala nu ceea ce vedem la tv Unde arata romani ce petrec in statiuni si pensiuni la munte sau la mare si se lauda ca au buget nelimitat pentru distractie ,

-3 (5 voturi)
anti-comunist anti-comunist
9.05.2019, 17:37:19

OAMENI BUNI TAIATILE CUCIUCURILE DE LA AUTOCARE SA MEARGA ACASA INAPOI CU AUTO-STOPUL....ZDRENTZE COMUNISTE CE SANT SE VEDE CA OAMANI DE RAND DIN IASI NU AU IESIT LA SUSTINA ...PSD AU ADUC 10000 MII DE LA BACAU...VAI CE RUSINE

+3 (5 voturi)
Alexandru Preda
9.05.2019, 17:38:23

Ei sărmanii se mulțumesc cu ce se poate. Revoltați sunt cei care își petrec concedii și week-end-uri în străinătate, la distracție...au și vor mai mult.

-7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (32)