Iaşi

articolul anterior articolul urmator

Voluntarii 50+ se pot implica activ în organizarea unicului festival din ţară dedicat exclusiv filmului românesc

0
28 May 2021 14:43:40
Autor: Alina Batcu
FOTO Serile Filmului Românesc (SFR)
FOTO Serile Filmului Românesc (SFR)

Organizatorii festivalului speră că prin contribuţia voluntarilor 50+ vor reuşi să pună generaţiile în dialog. Ediţia de anul acesta a Serilor Filmului Românesc (SFR) se va desfăşura în perioada 11 - 15 august, la Iaşi.

Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) deschide un nou apel pentru voluntari, de această dată pentru cei din categoria de vârstă 50+. Principalul scop al acestui apel este de a pune în dialog generaţiile prin voluntariat, implicare şi activitate de organizare.
 
Doritorii se pot înscrie până pe 20 iunie, completând formularul de pe site-ul festivalului sau printr-un mail trimis la adresa artisong.iasi@gmail.com.
 
„Facem împreună ca SFR 2021| ediţia #12 să fie o nouă oportunitate de voluntariat pentru voi şi o nouă oportunitate să cunoaştem oameni faini pentru noi. Deschidem înscrierile pentru voluntarii 50+, pentru că vrem să punem în dialog generaţiile prin voluntariat, implicare şi activitate de organizare. În faţa marelui ecran. Cu momentele filmice, de neuitat”, transmit organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc. 
   
Ediţia de anul trecut a festivalului de la Iaşi a unit, pentru prima dată, voluntari de toate vârstele. 

„Ne-am dat seama, mai ales acum, realizând ediţiile din pandemie, că voluntarii de toate vârstele reprezintă SFR, oferind din timpul şi pasiunea lor celor care vin să se bucure de experienţa de festival”, spune Andrei Giurgia, directorul SFR

Anul acesta, festivalul SFR se va desfăşura în perioada 11-15 august 2021, iar organizatorii au anunţat deja câteva noutăţi pentru ediţia cu numărul 12, care pot fi urmărite pe site sau pe pagina de Facebook a festivalului. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările