Oradea

articolul anterior articolul urmator

FOTO „Vara Verde“ cu adrenalină şi distracţie pe Crişul Repede. Zeci de orădeni au "plutit"deasupra apei

0
18 Aug 2015 00:07:20
Autor: Claudia Bonchiş
Cu tiroliana pe Cris
Cu tiroliana pe Cris

Adrenalină multă pentru zeci de orădeni curioşi să încerce tiroliana. Ei s-au lansat de pe Podul Intelectualilor din Oradea şi s-au oprit pe malul Crişului.

Festivalul Vara Verde, organizat de Ecotop Oradea a pregătit o serie de evenimente în care mişcarea în aer liber, arta şi buna-dispoziţie se dezvoltă în spirit eco. Evenimentul a debutat în acorduri de chitară, în şanţul Cetăţii din Oradea, şi a reunit orădenii pe malul Crişului Repede, pentru testul tirolianei în zona Podului Intelectualilor.

A fost o provocare plină de adrenalină. Amatorii de senzaţii tari au fost invitaţi să testeze saltul cu tiroliana peste Criş, în zona Podului Intelectualilor. Adolescenţi şi tineri, bărbaţi şi femei, echipaţi cu grijă de organizatori, şi-au făcut curaj, ca şi în anii precedenţi şi s-au răcorit printr-un salt deasupra apei.

Evenimentul a continuat cu aventură pe două roţi. Cei dornici şi-au dat întâlnire în Parcul 1 Decembrie şi au pornit spre Betfia. În plus, cei care au ratat ocazia de a testa tiroliana din Oradea, au avut o nouă şansă, de această dată la Cariera. 

Festivalul a continuat cu o bătaie cu apă în Parcul 1 Decembrie, urmat fiind de o lansare de lampioane.

Marţi, 18 august, orădenii sunt invitaţi din nou în Cetate, de această dată la o seară destinată socializării, care va debuta la ora 19.00. Ultima zi din festival, este dedicată sportului în aer liber. Astfel, miercuri, 19 august, de la ora 18.00, doritorii sunt aşteptaţi în Parcul I.C. Brătianu, unde vor avea loc meciuri de fotbal şi baschet.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările