Oradea

articolul anterior articolul urmator

Licitaţie pentru închirierea spaţiilor destinate comercializării pepenilor

0
7 Jun 2013 11:23:26
Autor: Florina Barbu
Licitatie pentru vanzarea pepenilor
Licitatie pentru vanzarea pepenilor

Comercianţii de pepeni sunt aşteptaţi la licitaţie. Administratia Imobiliară Oradea organizează în data de 18 iunie,  ora 11:00,, în sala mare a Primariei Oradea, licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea spaţiilor necesare vânzării pepenilor.Procedura de închiriere a acestor suprafeţe de teren este licitaţie publică cu strigare.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 3 lei/mp/zi, iar pasul de licitaţie este de 1 leu/pas. Preţul licitat la încheiere va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitatiei + primul pas (4 lei).

Caietul de sarcini nr. 9722/23.05.2013, dispozitia primarului nr. 1004 din 23.05.2013, cererea tip de înscriere şi planşele cu amplasamentele si locurile aferente se pot descărca accesand site-ul www.oradea.ro, sectiunea Licitatii.

Taxa de participare la licitaţie este de 5 lei/loc/amplasament licitat şi se achitată prin numerar depus la casieria Administraţiei Imobiliare Oradea, Sala Ghişeelor. Taxa  nu se restituie.

Garanţia de participare în valoare de 50 lei /loc/amplasament licitat se achită tot prin numerar depus la casierie, iar aceasta se va restitui în termen de 3 zile lucrătoare, începand cu ziua următoare zilei în care a avut loc licitaţia publică cu strigare.

Termenul limită de depunere a solicitărilor şi documentelor solicitate este 14 iunie, ora 15.00.
Licitaţia cu strigare va avea loc în data 18 iunie, ora 11.00, în  Sala mare a Primariei Oradea, în şedinţă publică deschisa.

Perioada pentru care se va atribui amplasamentul de vânzare pepeni este 01 iulie – 30septembrie.

Mai citiţi:

VIDEO S-au epuizat pepenii româneşti. Vom mânca produse aduse chiar din America Latină

 

Se scot la licitaţie amplasamentele pentru pepeni

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările