Oradea

articolul anterior articolul urmator

Mark așteaptă o șansă pentru a duce o viață normală ca și copil

0
7 May 2010 14:30:01
Autor: adevarul

Mark Orban este un băiețel de doar șapte anișori care a fost diagnosticat în 2004 cu leucemie limfoblastică, iar acum părinții săi se chinuie să strângă cei 20.000 de euro necesari pentru un transplant.

În ianuarie 2004 familia Orban primea o veste șoc: fiul lor Mark suferă de leucemie limfoblastică. Cu toate că a fost o perioadă de recesie boala a recidivat în luna august a anului trecut. „Anul trecutr boala a recidivat și a început un tratament aici la Oradea, iar între august 2009 și luna ianuarie acest an a făcut tratament cu citostatice. Din februarie a avut probleme și făcea febră de 39 de grade și de patru ori pe zi și a început un alt tratament. În martie a fost trimis la Timișoara și de atunci este acolo sub tratament", ne-a povestit Aron Orban, tatăl băiețelului. Acesta spune că săptămâna trecută  Mark a fost acasă pentru câteva zile, iar luni a revenit în spital.

„Dacă intră în remisie este eligibil pentru un transplant și avem nevoie de 20.00 de euro care acoperă costurile operației. Din acești bani am reușit să strângem aproximativ un sfert, dar avem nevoie de ajutor", spune Aron Orban.

Cei care pot și doresc să îl ajute pe micuțul Mark o pot face prin donații în conturile descise de familie la Bancpost, pentru Euro - RO76BPOS05007004933EUR01, iar pentru lei: RO76BPOS05007004933RON01


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările