Oradea

articolul anterior articolul urmator

Opt angajaţi ai unei ferme de pui, intoxicaţi cu monoxid de carbon

0
5 Dec 2019 20:47:14
Autor: News.ro
Monoxidul de carbon s-a acumulat din cauză că halele, dotate cu un sistem de încălzire pe gaz, nu au fost ventilate corespunzător.
Monoxidul de carbon s-a acumulat din cauză că halele, dotate cu un sistem de încălzire pe gaz, nu au fost ventilate corespunzător.

Opt angajaţi ai unei ferme de pui din localitatea Ciumeghiu, judeţul Bihor, s-au intoxicat, joi, cu monoxid de carbon şi au avut nevoie de intervenţia echipajelor medicale. Şapte femei au fost transportate la spital. După măsurători în halele încălzite cu gaz, pompierii au stabilit că acestea nu erau ventilate corespunzător.

ISU Bihor a anunţat, joi, că un angajat al unei ferme de pui din localitatea Ciumeghiu a sesizat faptul că mai mulţi angajaţi se simt rău.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje.

”Ajunse la locul evenimentului, echipajele au procedat la evaluarea medicală a angajaţilor, opt din cele 18 persoane aflate la serviciu prezentând cefalee şi dificultăţi de respiraţie. Celor opt victime le-a fost administrat oxigen şi li s-au acordat toate îngrijirile care se impuneau, şapte dintre cele opt femei cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea”, a transmis ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că, în urma măsurătorilor făcute de echipajele CBRN, s-a detectat prezenţa monoxidului de carbon. Acesta s-a acumulat din cauză că halele, dotate cu un sistem de încălzire pe gaz, nu au fost ventilate corespunzător.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii