Oradea

articolul anterior articolul urmator

Percheziţii şi reţineri în Bihor după furtul unui seif cu 100.000 euro. Ce au găsit poliţiştii

0
15 May 2022 18:54:05
Autor: Laura Gal

Trei bărbaţi din Bihor au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentate în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă în cazul unui jaf comis la o firmă din municipiul Bistriţa, de unde s-a furat un seif cu peste 100.000 euro.

Furtul a fost comis săptămâna trecută din sediul unei firme din Bistriţa, de unde hoţii au luat un seif cu 500.000 lei iar cercetările declanşate de poliţişti au arătat că spărgătorii sunt din Bihor motiv pentru care, sâmbătă, locuinţele folosite de suspecţi au fost percheziţionate iar ei au fost ridicaţi pentru audieri. 
 
Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bistriţa Năsăud, agent principal de poliţie Paul Rodilă, în total, în Bihor, s-au derulat 8 percheziţii domiciliare, în urma cărora s-au ridicat telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare.
 
Totodată, trei bărbaţi din Bihor, de 32, 45 respectiv 46 ani au fost ridicaţi, duşi pentru audieri în Bistriţa iar în final reţinuţi pentru 24 ore. 
 
"Cei trei reţinuţi urmează să fie prezentaţi la Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă", a spus Podilă. 
 
Acţiunea, coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa, a fost derulată de poliţişti de la Serviciului de Investigaţii Criminale Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din Bihor, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Biroul de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, sprijiniţi de jandarmi orădeni.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de către Biroul de Analiza a Informaţiilor Bistriţa-Năsăud.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Reguli noi pentru şcolile de şoferi într-un oraş din România: cursanţii nu au voie în zonele aglomerate

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările