Oradea

articolul anterior articolul urmator

SUBIECT CERUT DE CITITORIUnii sădesc copaci, alţii îi taie cu barbarie

0
31 Oct 2010 11:05:00
Autor: adevarul
Pentru orice copac tăiat trebuie plantați alți doi puieți
Pentru orice copac tăiat trebuie plantați alți doi puieți

Orădenii sunt nemulţumiţi de modul în care RER Ecologic Services toaletează copacii din cartierul Rogerius. Deşi în cadrul campaniei de toamnă  s-au plantat circa 5.000 de arbori, orădenii se plâng de modul în care e întreţinut spaţiul verde.

Transformarea Oradei într-un oraş verde este văzută de către unii orădeni ca o muncă fără sfârşit, ca urmare a faptului că lucrurile bune realizate de voluntari sunt distruse de alţii. O cititoare a site-ului oradea.adevarul.ro, care s-a semnat cu numele de Adelina, ne-a semnalat faptul că, în zona blocului Master din cartierul Rogerius, toaletarea arborilor a fost realizată cu efecte dezastruoase asupra mediului înconjurător.

„Conducerea asociaţiei de la blocurile tip L a chemat măcelarii de la RER să toaleteze copacii. Totul a fost ok, până când am văzut munca celor de la RER: pomi tineri tăiaţi complet, gard viu tăiat complet, doar ca domnii cu drujba să poată intra cu maşina până în mijlocul grădinii. Unii plantează, alţii fac lemne de foc”, a scris Adelina, intitulându-şi mesajul „Defrişări masive în Rogerius, marca RER”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii