Piatra Neamţ

articolul anterior articolul urmator

Apelul disperat din Finlanda al unui copil cu mamă româncă: „Vă cer ajutorul! Acum e momentul să faceţi ceva!“

7
12 Jun 2019 13:45:23
Autor: Florin Jbanca
Mihai susţine că este dus fără voia lui din Finlanda, în Estonia FOTO: Facebook/Camelia Smicala
Mihai susţine că este dus fără voia lui din Finlanda, în Estonia FOTO: Facebook/Camelia Smicala

7 Comentarii

Adrian Foangă
12.06.2019, 15:10:01

Te duci intr-o tara, respecti regulile si legile lor! Aviz tuturor prostilor care cred ca pleaca in vreun paradis unde pot face ei tot ce vor, ca in Romania: protectia copilului in tarile dezvoltate nu e doar o vorba in vant. Acolo NU mai sunteti stapanii copilului, cum sunteti in Romania.

-3 (9 voturi)
Grigore G
12.06.2019, 16:12:44

Care sunt acele legi care nu au fost respectate in cazul acesta???

+4 (4 voturi)
Radu Mircea
12.06.2019, 18:02:09

# Din pacate copiii platesc pacatele si prostiile parintilor . Doamna Smicala a avut mincarici sa plece in Finlanda la maritis . Nimic de reprosat , dreptul ei la mincarime , dar sa nu te informezi unde te duci , sa crezi numai ce-ti spune viitorul sot , sa-i mai torni si lui doi copii si abia atunci sa constati ca legile finlandeze sunt putin altfel decit in Romania , denota prostie . Si asta in ciuda scolii pe care incontestabil o are doamna . Atita timp cit doamna nu a fost rapita sau obligata sa emigreze , tot ce pateste este rezultatul alegerilor ei . Faptul ca Ambasada Romaniei n-o poate ajuta dovedeste ca dreptatea finlandeza nu-i cu ea ci cu societatea finlandeza , oricit de ciudata ar parea ea .

+2 (4 voturi)
Popi_Kid
12.06.2019, 15:27:02

nu ei vor asistenta sociala grasa ca in finlanda? daca se razgandesc romania ii asteapta cu drag si nu il trimite nimeni in excursie

-2 (4 voturi)
antonescu nely
12.06.2019, 16:49:52

Doamna Smicala,Maria si Mihail,din pacate aceasta situatie neplacuta exista in primul rand datorita tatului ,care are o logica si un simt al conservarii foarte redus chiar inexistent este deadreptul un ins fara sentimente,lipsit de minima afectiune si empatie fata de sangele lui,un tip razbunator si evident are o educatie si un intelect redus.Copii dumeavoastra vor deveni majori in 4 ani si apoi vor avea posibilitatea legala sa.si poarte de grija si sa.si vada de viata linistiti,eventual sa ceara si daune dupa ce vor pleca din Finlanda apeland la vreun for international.Este o lectie care va transforma copii si pe dumneavoastra in niste persoane mai tari ,mai responsabile si cu siguranta mai inteligente in cum sa gestionati persoane si situatii cu apucaturi dezumane.Fiti tari si aveti rabdare fiti cooperanti si incercati sa va folositi si de partile pozitive ,facetile jocul si asteptati momentul cand o sa.i aveti la mana.Apoi aplicati legea internationala a oamenilor normali si corecti care au fost abuzati pe nedrept si fara scrupule.

+3 (5 voturi)