Piatra Neamţ

articolul anterior articolul urmator

Directorul Crucii Roşii Neamţ, diagnosticat cu coronavirus, a murit

1
31 May 2020 22:42:22
Autor: News.ro
Florin Pîclea a fost depistat şi cu diabet acum trei săptămâni când a fost diagnosticat cu Covid-19. FOTO Ştiri-Neamţ
Florin Pîclea a fost depistat şi cu diabet acum trei săptămâni când a fost diagnosticat cu Covid-19. FOTO Ştiri-Neamţ

Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii, Florin Pîclea, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, a murit, duminică. Pîclea, în vârstă de 64 de ani, a condus timp de 18 ani Crucea Roşie Neamţ.

„Am primit cu adâncă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române. Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Judeţean Neamţ. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat şi cu diabet”, a transmis, duminică, Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.
 
După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.
 
„În calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul judeţului Neamţ, dezvoltând numeroase activităţi în beneficiul celor mai vulnerabile persoane. În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari şi pentru toţi cei care l-au cunoscut şi preţuit, le adresăm tuturor condoleanţe şi îi încredinţăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roşii Române. Astăzi, Crucea Roşie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii”, a mai transmis directorul Crucii Roşii.
 
Numărul persoanelor infectate cu coronavirus care au murit a ajuns, duminică, la 1.266. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Herr Hoher
31.05.2020, 22:52:01

S-a lacomit la bani si nu a vrut sa stea in qarantina. Deh, prostia nu bate cu ciomagu'!

-1 (1 vot)
Modifică Setările