Piatra Neamţ

articolul anterior articolul urmator

Plaja dintre munţi, atracţia pietrenilor din această vară

0
6 Aug 2010 13:34:31
Autor: adevarul

Cunoscută de toţi drept fosta zonă VIP din Ştrandul Tineretului, Mountain Beach a devenit unul dintre cele mai căutate locuri de distracţie estivală din oraş.

În timpul zilei, când toţi visează la un bronz de munte, pietrenii se bălăcesc în cele două piscine existente în incinta plajei dintre munţi, iar şezlongurile din lemn şi hamacele îi îmbie la odihnă în aer liber. „Îmi place mai mult aici pentru că e mai intim şi este nisip în loc de pietrişul din restul ştrandului. Preţul nu mi se pare chiar atât de mare. Aici dau 12 lei pentru o zi de plajă, iar în rest costă 10 lei, deci nu e o diferenţă prea mare", crede eleva Alexandra Timofte.

Locul este atât pe placul tinerilor, cât şi al familiştilor, care cred că astfel pot avea parte de clipe de linişte pentru ei şi de un loc de joacă pentru cei mici. „Piscinele nu sunt adânci, aşa că nu ne este frică să-i lăsăm pe copii să se joace aici. Lor le place că nu-i sâcâim prea mult, iar noi reuşim să ne mai tragem sufletul", a spus economistul Ştefan Petrescu.

Pentru cei care nu vor să sufere din cauza razelor prea puternice, administratorii au amplasat trei foişoare pe marginea plajei, unde pot sta la umbră şi se pot răcori cu produsele de la barul din incinta complexului.

Ziua bronz şi odihnă, noaptea club în aer liber

Pentru a le oferi ocazii de distracţie şi în timpul nopţii, administratorii au decis să organizeze petreceri nocturne, pe malul piscinei. „Ne-am gândit să aducem puţin din spiritul american şi la noi în oraş. Dacă ziua oamenii se pot bronza într-un cadru exotic, sâmbătă seara, după ora 23.00, îi aşteptăm la o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Atmosfera va fi animată de DJ Ali Nasser, din Alba Iulia, dar şi de DJ Ştefan T şi Alex Rusu", a declarat Cristi Dobrea, administratorul plajei dintre munţi.

Cei mai încântaţi de petrecerile în aer liber rămân tinerii, care consideră că viaţa de noapte din oraş mai poate fi îmbunătăţită, iar acesta ar fi un prim pas. „Mi se pare o idee bună să combini cele două: plajă şi piscină cu un club în aer liber. Şi aşa la noi în oraş sunt destul de puţine variante de distracţie, iar noi, tinerii, mai avem nevoie şi de aşa ceva", a spus Marius Marin, agent de distribuţie.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările