Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Şantajată de vecina care îi ghicise viitorul relaţiei cu amantul, că-i va spune soţului

0
21 Oct 2014 18:49:08
Autor: Cristi Ionică

O femeie de 35 de ani din Piteşti a fost reţinută pentru 29 de zile pentru înşelăciune şi şantaj după ce i-a ghicit unei localnice viitorul în relaţia acesteia cu amantul şi a ameninţat-o pe aceasta că îi va dezvălui soţului prietenia din afara căsătoriei. A cerut bani, tot mai mulţi bani, suma pe care victima i-a dat-o din august până în acest moment fiind de aproximativ 17.000 de lei, sub formă de bancnote şi bijuterii.

Reclamanta spune că a fost înşelată şi şantajată, iar ulterior nu a mai putut rezista situaţiei şi s-a prezentat la Poliţia municipiului Piteşti unde a depus o plângere. Practic, activitatea de ghicit s-a transformat ulterior într-una de stors bani de la victimă, probabil din credulitate şi curiozitate la început, apoi prin frică şi şantaj că relaţia din afara căsătoriei va fi divulgată soţului.

În replică, avocatul suspectei spune că acuzaţiile nu au un fundament şi nu există probe împotriva clientei lui, iar faptul că acuzata ar fi trebuit să rupă relaţia cu soţul a reclamantei pentru ca aceasta să rămână cu amantul, totul în schimbul unei sume de bani şi a unor bijuterii şi că ar fi existat şi un şantaj nu se confirmă.

Suspecta a fost reţinută ieri pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune şi şantaj, iar astăzi a fost arestată preventiv pentru 29 de zile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările