Piteşti

articolul anterior articolul urmator

A început Maratonul Vaccinării la Piteşti. Două zile de imunizări anti-COVID în sunete de jazz-pop şi muzică clasică

4
22 May 2021 14:14:44
Autor: Cristina Stancu
Coadă la Maratonul Vaccinării - Piteşti
Coadă la Maratonul Vaccinării - Piteşti

Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, în cadrul Maratonului Vaccinării din Piteşti se va putea vaccina oricine, fără programare, doar în baza cărţii de identitate. Cei care vin la imunizare au parte de o surpriză muzicală pregătită de Filarmonica Piteşti.

Maratonul Vaccinării a luat startul la ora 08:00,în clăfirea în care funcţionează Instituţia Prefectului  şi CJ Argeş. 
 
"Este o iniţiativă prin care oamenii se pot imuniza simplu şi rapid, doar prin prezentarea buletinului. 

Cu ajutorul echipelor mobile şi a Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, s-au asigurat 3.000 de doze de vaccin Pfizer BioNTech pentru imunizare.

Acţiunea a fost posibilă şi prin implicarea Consiliului Judeţean Argeş şi a Filarmonicii Piteşti", precizează Instituţia Prefectului Argeş. 
    
Filarmonica Piteşti asigură o atmosferă plăcută în cele două zile de maraton. Sâmbătă, instrumentiştii cântâ jazz-pop sâmbătă, iar un cvartet le va pregăti surprise celor care vor alege să se imunizez duminică aici.
 
    A început Maratonul Vaccinării la Piteşti. Două zile de imunizări anti-COVID în sunete de jazz-pop şi muzică clasică

Sâmbătă, instrumentiştii Filarmonicii Piteşti interpretează jazz-pop la Maraton

Voluntariat din partea personalului Spitalului Judeţean

Maratonul se derulează cu implicarea activă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. 
 
"Dozele de vaccin, puse la dispoziţie prin intermediul DSP Argeş, vor fi administrate, sâmbătă, de către personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Pe bază de voluntariat, 4 medici şi 17 asistente, sub coordonarea Directorului de Îngrijiri Medicale, as. Georgescu Irina, vor fi, în intervalul orar 8:00- 20:00, în cele 5 puncte de vaccinare organizate", precizează purtătorul de cuvânt al spitalului, Cristina Cazacu.
 A început Maratonul Vaccinării la Piteşti. Două zile de imunizări anti-COVID în sunete de jazz-pop şi muzică clasică
 
   

Şi rapelul se anunţă cu surprize

Maratonul se va relua la rapel, unde cei care vor veni, vor avea parte de noi surprize. De asemenea, accesul va fi permis şi pentru cei care vor veni să se vaccineze cu prima doză. 


 A început Maratonul Vaccinării la Piteşti. Două zile de imunizări anti-COVID în sunete de jazz-pop şi muzică clasică
 
Reamintim că Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost implicat şi în primele campanii de vaccinare, sub coordonarea conducerii unităţii, în cadrul SJUP fiind organizat unul dintre cele mai importante centre pentru imunizarea împotriva noului coronavirus.

 A început Maratonul Vaccinării la Piteşti. Două zile de imunizări anti-COVID în sunete de jazz-pop şi muzică clasică
 
   "Prefectul încurajează oamenii să se prezinte în număr cât mai ridicat la vaccinare pentru a renunţa treptat la toate restricţiile", mai precizează Instituţia Prefectului Argeş. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

 
Când sicriul este mai lung decât groapa. Înmormântarea unui arhiereu, relatată epic de ÎPS Calinic Argeşeanul

 

Cum vor fi promovate naţional şi internaţional Transfăgărăşanul, Cetatea Poenari, Barajul Vidraru şi alte obiective spectaculoase din Argeş

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Jacan Kostiner
22.05.2021, 14:32:09

de ce 2 zile? e turneu?

-3 (5 voturi)
Davide Isa
23.05.2021, 08:38:47

Anticorpii nu sunt egali cu imunitatea, ei sunt doar o parte a unui sistem complex pe care cei care afirma ca îl înțeleg in totalitate, mint cu nerusinare. Imunitatea este mult mai largă, profundă, holistică și misterioasă decât simpla prezență a anticorpilor. Există două faze majore ale funcției imunitare: 1) "Înnăscută" (naturala) și 2) "Dobandită"(artificiala, prin vaccinare). Funcția imună înnăscută constă din două "straturi" considerate a fi prima și respectiv a doua "linie de apărare". Primul strat este oferit de barierele fizice și chimice. Al doilea strat de apărare se numește rezistență mediată de celule sau nespecifică. Celulele din peretele intestinal (protejate de bacterii) anihileaza germenii prin semnalizarea celulelor înnăscute, ceea ce duce la activarea celulelor albe din sânge și eliberarea de substanțe chimice protectoare. Imunitatea dobandită (prin "vaccinare"), numită și rezistență specifică, este abia a treia linie de apărare. Doctrina vaccinului spune că ar fi prima, dar este un truc în numele "imunității" artificiale. Proteine specifice numite antigene există pe membranele germenilor. Odată ce antigenul/organismul este identificat ca fiind străin, celulele plasmatice produc proteine specifice antigenului numite anticorpi care se atașează și le dezactivează. Vaccinurile vizează funcția umorală/anticorp. Dar, asa cum spun studiile fiziologice, prima dată când funcția imunitară vede un antigen / agent patogen, răspunsul anticorpilor este relativ scazut, deoarece imunitatea înnăscută preia conducerea, intotdeauna. Mulți oameni sănătoși nu contractează o boală chiar dacă au titruri scăzute de anticorpi și, dimpotrivă, există oameni cu titruri mari de anticorpi care se îmbolnăvesc. Cu alte cuvinte, un număr scăzut de anticorpi sau titru nu indică susceptibilitatea la o boală la fel cum un număr mare de anticorpi sau titru nu conferă imunitate impotriva anumitor boli. https://thefreedomarticles.com/antibodies-dont-equal-immunity-antibody-protection-paradigm/

-6 (6 voturi)
Davide Isa
23.05.2021, 08:41:20

Exista tot mai multe marturii, ale celor injectati cu acest non-vaccin, ca (imediat dupa "vaccinare") magnetii se lipesc de locul injectarii. În mod evident, există ceva magnetic în amestecul non-vaccin antiCOVID care provoacă magneții să se lipească de locul injectarii. Unii dintre acești magneți sunt magneți mari pe care i-ați putea pune pe un frigider pentru a ține hârtiile. Jim Stone leagă acest fenomen de faptul că unele clinici medicale au sfătuit pacienții ca, inainte de a-si face un RMN, să aștepte 6 până la 10 săptămâni . Acronimul RMN vine de la Imagistica prin Rezonanta Magnetica si, pentru cei care nu stiu, implica folosirea unui camp magnetic si a undelor radio generate de calculator pentru a crea imagini detaliate ale organelor si tesuturilor din corpul tau. Dacă non-vaccinul antiCOVID conține într-adevăr o mulțime de nanoparticule metalice, de ce le poate lua 6-10 săptămâni pentru a se dispersa? Care sunt implicațiile pentru sănătate de a avea metal în interiorul fluxului sanguin cu sarcină magnetica suficientă pentru a ține un magnet în loc? Ce alte perturbări fiziologice va genera acest non-vaccin in corpul celor care îl injecteaza in propriul organism? Este acesta primul pas îngrozitor spre persoana sintetică transumanistă, Human 2.0? https://thefreedomarticles.com/covid-vaxxed-magnets-sticking-to-vaccinated-at-injection-site/

-6 (6 voturi)
Davide Isa
23.05.2021, 09:16:57

Într-un raport compilat al Grupului Stiintific privind pandemia (SPI-M) este o nota (trecuta sub tacere) prin care se admite că cele mai multe dintre persoanele care vor muri în timpul așa-numitul al treilea val (toamna-iarna 2021-2022) vor fi cele injectate cu serurile experimentale. Vor recunoaste ca decesele sunt mai numeroase printre cei vaccinati sau vor da vina pe orice altceva (inclusiv pe cei nevaccinati)?! Vor ascunde faptul ca cei care sunt spitalizati au fost vaccinati?! "Numarul mare de spitalizări și de decese va fi dominat de cei care au primit două doze de vaccin, reprezentând aproximativ 60% și, respectiv, 70% din total", relevă raportul. "Acest lucru poate fi atribuit nivelurilor ridicate de absorbție la grupa de vârstă cea mai expusa riscului", mai explică acesta. Aproximativ 10 la sută din persoanele de peste 50 de ani care sunt vaccinate nu vor obține nici o protecție de la "vaccin", acest lucru se bazează pe o presupusă rata de "eficacitate" de 90%. Acest procent de 10% echivalează cu aproximativ 2,9 milioane de persoane. https://www.chemicalviolence.com/2021-04-08-covid-third-wave-mass-death-among-vaccinated.html

-4 (4 voturi)
Modifică Setările