Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Chioşcurile fără forme legale, ridicate de pe domeniul public al Piteştiului. Aproape 400 de construcţii provizorii împânzesc oraşul

0
23 Sep 2021 13:39:32
Autor: Cristina Stancu
Foto: Primăria Piteşti
Foto: Primăria Piteşti

Primăria Municipiului Piteşti a efectuat o verificare a celor aproximativ 380 de construcţii provizorii situate pe domeniul public al municipiului Piteşti şi a început ridicarea celor care nu mai deţin forme legale de ocupare a spaţiului.

Au fost identificate 30 de „chioşcuri” care nu mai deţin forme legale de ocupare a domeniului public.
 
Pentru acestea, conform procedurii aprobate, a fost efectuată verificarea situaţiei juridice a terenurilor pe care sunt amplasate, precum şi a situaţiei juridice şi tehnice a construcţiilor provizorii.
 
"Până la data prezentă, pentru 21 de construcţii provizorii la care aspectele anterior menţionate au fost clarificate s-a întocmit şi transmis la Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului documentaţia de ridicare a chioşcurilor pentru eliberarea, salubrizarea şi îmbunătăţirea aspectului urbanistic al domeniului public", precizează Primăria Piteşti.
 

Acţiunea de verificare continuă

Din data de 22.09.2021, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului a început ridicarea efectivă a construcţiilor provizorii şi eliberarea domeniului public aferent.
 Chioşcurile fără forme legale, ridicate de pe domeniul public al municipiului Piteşti

Acţiunea de verificare se află în derulare şi pentru celelalte nouă construcţii provizorii rămase, procedura de ridicare urmând a se finaliza în perioada imediat următoare, când va fi pusă în aplicare de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti.

 Chioşcurile fără forme legale, ridicate de pe domeniul public al municipiului Piteşti


Vă recomandăm să mai citiţi:

„O fi de la încălzirea globală”. Reacţia Salvamont Argeş după ce un american echipat sumar a fost găsit ghemuit în cort, în Custura Sărăţii

Dosare penale deschise în Argeş pentru exploatarea ilegală a agregatelor minerale

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările