Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Doi concubini aflaţi în izolare, băgaţi în carantină forţată. Cum au plecat la cumpărături la 25 de kilometri de casă

4
25 Mar 2020 17:30:35
Autor: Denis Grigorescu
Cei doi au fost duşi la centrul de carantină de la Piteşti FOTO: Denis Grigorescu
Cei doi au fost duşi la centrul de carantină de la Piteşti FOTO: Denis Grigorescu

Un bărbat şi o femeie de etnie romă din comuna argeşeană Mihăeşti care se aflau în izolare de două zile au fost plasaţi în carantină la Piteşti după ce au plecat la cumpărături la 25 de kilometri de casă. Cei doi se întorseseră din Austria pe 23 martie.

Surse apropiate anchetei ne-au declarat că cei doi, care au o relaţie de concubinaj de mai mulţi ani, nu au respectat regulile privind autoizolarea şi au plecat la cumpărături la 25 de kilometri de locuinţă. 

Poliţiştii şi jandarmii i-au aşteptat acasă până când s-au întors, după care i-au dus cu o autospecială la centrul de carantină din Piteşti, unde vor rămâne timp de 14 zile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Adycons New
25.03.2020, 17:35:08

Raul a fost facut! Daca ar fi fost romani, aveau si dosar penal!

Tomescu Tom
25.03.2020, 18:33:40

O carantină de 14 ani ... era mai indicată ... Îl descopereau și pe D-zeu ...se mai linișteau și ei .. Iar toți ce se vor gândi să procedeze ca ei ...ca ei să pățească ... . Până la urmă ...legea aia cu 15 ani pedeapsă ...e dată de pomană ?

Carmen Florea
25.03.2020, 19:00:02

... 'n-au respectat'... Serios? nu cred ! Stranui ca la Rumania tiganii nu respecta... Cum asa? Adica pe politia austriaca o respecta, punandu-le pistolul la tampla dupa cum se laudau handrele astea, iar la Rumania nu respecta, o fi un motiv... Au dreptate sa se p.se de la etajul 5 pe legi: chiar in cazul dat cu ce s-au ales? Cu vreun bulau cumva? Nu! pe stare de razboi! s-atunci cand daca nu ACUM? Ba chiar 14 zile vor fi la intretinerea celor care respecta, adica platesc si taxe spre marea mirare a tiganilor ... ... eu i-as 'hantretine' daca as fi p-acolo, ca o fi cineva angajat sa le duca necesarul, numai nu si ... nisip pt pisica dupa cum pretindea un mare din parcare... ... n-asa, hadrian soare, clona cu 5 fani a lui Carmen Florea? Iesi ca sirenele au trecut si da tu verdictul : 'bine au facut!', daca nu-ti aperi tu neamurile, cine altul?..

Carmen Florea
25.03.2020, 19:00:37

... straniu...