Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Doi părinţi disperaţi au oprit o maşină de poliţie ca să ceară ajutor pentru transportarea mai rapidă la spital a fetiţei lor în vârstă de doi ani

0
26 Sep 2021 20:29:41
Autor: Cristina Stancu
Poliţiştii care au deschis calea maşinii. Foto IPJ Argeş
Poliţiştii care au deschis calea maşinii. Foto IPJ Argeş

Doi poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost salvarea unei fetiţe de 2 ani, ai cărei părinţi au oprit maşina în care se afla echipajul ca să ceară ajutor.

S-a întâmplat duminică. Fetiţei i s-a făcut rău. Părinţii au ieşit la poartă şi au făcut, disperaţi, semne unui echipaj de poliţie. 
 
"În timp ce se aflau în patrulare, colegii noştri, agent şef adjunct Mihai Chiva şi agent şef Chiliment Dragoş, poliţişti de ordine publică în cadrul Secţiei 2 Piteşti, au observat semnele disperate ale unor părinţi, a căror fetiţă, de aproximativ doi ani, prezenta stare de rău", precizează IPJ Argeş. 
 
Poliţiştii au reacţionat imediat şi, fără să mai stea pe gânduri, conştienţi de faptul că fiecare secundă contează, au deschis calea maşinii în care se afla fetiţa, mergând cu semnalele acustice şi luminoase ale maşinii de Poliţie în funcţiune, spre spitalul de Pediatrie.
 
"Fetiţa a fost predată, la spital, personalului specializat, pentru acordarea îngrijirilor medicale", mai precizează IPJ Argeş. 
 
La scurt timp, tatăl fetiţei i-a sunat pe poliţişti şi le-a comunicat faptul că fetiţa este bine, mulţumindu-le, totodată, pentru gestul lor.
 
"Cea mai mare mulţumire pentru poliţişti, părinţi la rândul lor, este faptul că fetiţa este în afara oricărui pericol", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

„O fi de la încălzirea globală”. Reacţia Salvamont Argeş după ce un american echipat sumar a fost găsit ghemuit în cort, în Custura Sărăţii

Dosare penale deschise în Argeş pentru exploatarea ilegală a agregatelor minerale

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările