Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Elisabeta Lipă a inaugurat terenul de fotbal de 120.000 de lei al pompierilor din Bradu

0
18 Aug 2011 16:13:09
Autor: adevarul
Pe noul teren se vor antrena pompierii şi se vor desfăşura competiţii sportive
Pe noul teren se vor antrena pompierii şi se vor desfăşura competiţii sportive

Pompierii din Bradu vor avea, de astăzi, un loc al lor unde să se antreneze pentru competiţiile sportive. Elisabeta Lipă a fost oaspetele de onoare care a executat lovitura de început a meciului de inaugurare a bazei sportive.

Astăzi, la ora 13.00, la Detaşamentul de Pompieri Bradu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a avut loc festivitatea de inaugurare a terenului de fotbal cu gazon sintetic.

Invitaţi de onoare ai evenimentului au fost chestorul de poliţie Elisabeta Lipă, preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo al M.A.I., colonelul Eugen Vişan, adjunct al inspectorului general al IGSU şi preşedinte al Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România, dar şi reprezentanţi ai firmelor care au realizat din punct de vedere tehnic această investiţie.

Într-un cadru festiv a fost tăiată panglica de către invitaţii de onoare, iar Elisabeta Lipă a executat lovitura de început a meciului de inaugurare a terenului, meci disputat între echipele reprezentative ale Detaşamentului de Pompieri Piteşti şi Detaşamentului de Pompieri Bradu.

Pompierii argeşeni sunt bucuroşi că au unde să se antreneze la fotbal. Foto: ISU Argeş

Terenul a fost realizat cu sprijinul Ministerului Administraţiei şi Internelor, prin Clubul reprezentat de Elisabeta Lipă, dar şi cu aportul Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România şi al unor operatori economici (S.C. Life Sport Construct S.R.L., S.C. OMV PETROM S.A. – Punct de lucru Arpechim şi S.C. ALYSOR DISCOVERY S.R.L. Piteşti). Investiţia se ridică la aproximativ 120.000 de lei.

Această bază de antrenament va fi folosită pentru desfăşurarea activităţilor sportive de masă, respectiv pregătirea fizică a cadrelor Inspectoratului, dar şi pentru organizarea unor competiţii sportive interne ale M.A.I. şi I.G.S.U.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările