Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Femeia care a predat Poliţiei geanta cu 16.000 de euro pierdută de o tânără a primit o diplomă de merit. Are doi copii copii şi trăieşte în condiţii modeste

15
5 Jan 2018 23:09:36
Autor: Cristina Stancu
Angajata restaurantului în care s-a pierdut geanta a primit o diplomă de merit
Angajata restaurantului în care s-a pierdut geanta a primit o diplomă de merit

Oficialii Poliţiei Române au anunţat că i-au acordat femeii care predat oamenilor legii geanta cu 16.000 de euro pe care o tânără din Brăila a pierdut-o într-un restaurant din Argeş o "Diplomă de merit în semn de recunoaşterea a calităţii morale".

O tânără din Brăila a uitat într-un restaurant din judeţul Argeş banii destinaţi achitării avansului pentru un apartament.
 
Femeia, în vârstă de 23 de ani, şi prietenul ei au oprit la un local de pe DN7, din zona localităţii argeşene Deduleşti. Au mâncat, iar în jurul orei 18.30 şi au pornit din nou la drum fără să realizeze că au uitat în restaurant geanta cu 16.000 de euro. La sute de kilometri distanţă, când au ajuns la Târgovişte, unde prietenul fetei locuieşte, tânăra a realizat că nu mai are geanta. 

O angajată a localului a găsit  geanta şi a sunat imediat la Poliţie. Femeia, în vârstă de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăieşte în condiţii materiale modeste, a povestit poliţiştilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, bagajul uitat de o clientă.
 
"În cursul zilei, poposise la local o femeie şi un bărbat, care veneau din Italia, cu o maşină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, şi-a uitat geanta.
 Angajata a observat şi, împreună cu patroana localului, a sunat la poliţie. Poliţiştii, care în urmă cu puţin timp au acţionat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură", scrie Poliţia Română  pe pagina de Facebook a instituţiei. 
 
"Felicităm angajata restaurantului"
 
În mai puţin de două ore, tânăra, care nu mai spera să găsească vreodată banii, şi-a recuperat geanta cu 16.000 de euro.
 
„Felicităm angajata restaurantuli. Colegii noştii i-au oferit o Diplomă de  merit în semn de recunoaştere a calităţii morale", a anunţat Poliţia Română.
 
Te-ar putea interesa şi:
 
O tânără din Brăila şi-a uitat geanta cu 16.600 de euro într-un restaurant din Argeş. Cum a reuşit s-o recupereze: „Îşi luase cu totul gândul de la bani“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Barbu Sorin
6.01.2018, 00:58:04

Daca lucram in acel restautant si gaseam geanta aia Plina cu bani Jur ca nu predam nimic ba din contra ascundeam banii ca sa pot pleca cu ei acasa ?

-3 (3 voturi)
Cel Mare Scarambeu
6.01.2018, 11:12:32

Esti miticot precis.Asai????

-1 (1 vot)
Quiet Guy
6.01.2018, 01:44:09

Superb gestul, felicitari.

+5 (5 voturi)
cloudvick
6.01.2018, 11:35:58

As fi curios sa stiu ce meserie avea fata care a pierdut geanta cu euroi?

-1 (3 voturi)
Utilizator Adevărul
6.01.2018, 20:46:35

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările