Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Hoți de lemne amendați de polițiștii argeșeni

0
21 May 2012 10:55:26
Autor: adevarul
Întreaga cantitate de lemne a fost confiscată
Întreaga cantitate de lemne a fost confiscată

Polițiștii au surprins, în acest weekend, în județ mai mulți tineri care transportau material lemnos fără să aibă acte de însoțire, motiv pentru care au trecut la amenzi și la confiscarea lemnelor.

Duminică, Poliţiştii Secţiei nr. 16 Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ i-au depistat pe doi tineri de 20 și 25 de ani, ambii din comuna Valea Mare Pravăţ, care transportau cu atelaje hipo cantitatea de 1.5 metri cubi material lemnos fără documente legale de însoţire.

Cei doi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare totală de 4000 lei, iar lemnele le-au fost confiscate şi predate reprezentanţilor Ocolului Silvic Păpușa Rucăr.

De asemenea, tot duminică, un tânăr de 24 de ani din comuna Stoenești a fost depistat de polițiștii de la Rucăr în timp ce transporta cu căruţa cantitatea de 0,5 mc material lemnos fără documente legale de provenienţă şi transport. Tânărul a primit și el o amendă de 2000 lei și a rămas și fără lemnele pe care le transporta, acestea fiind predate Ocolului Silvic Câmpulung.
 
În aceeași zi, în zona morii din comuna Cetăţeni, a fost găsită abandonată cantitatea de 0,8 metri cubi de material lemnos, fiind predată în custodia Ocolului Silvic Câmpulung pentru a fi valorificată conform legii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările