Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Imagini spectaculoase de pe şantierul celei mai moderne săli polivalente din România. Va fi gata cu opt luni înainte de termen

2
31 Jul 2021 03:19:44
Autor: Denis Grigorescu
Sala Polivalentă din Piteşti va avea aproape 5.000 de locuri FOTO: Primăria Piteşti
Sala Polivalentă din Piteşti va avea aproape 5.000 de locuri FOTO: Primăria Piteşti

În mai puţin de patru luni, la Piteşti va fi finalizată cea mai modernă sală polivalentă din România. Marea surpriză este că sala, una cu dotări la cele mai înalte standarde, va fi gata cu opt luni înaintea termenului prevăzut în contract, adică iunie 2022.

O echipă de a Primăriei Municipiului Piteşti a verificat în această săptămână stadiul lucrărilor la noua Sală Polivalentă. În această perioadă, se lucrează la finisarea interioarelor, la închiderea faţadelor, dar se execută şi branşamentele la gaze şi instalaţia electrică.

„În cele 800 de puncte de susţinere, executate prin foraje de adâncime între 9 şi 12 metri, pentru fundaţii speciale, au fost montate armături din fier beton, cu stabilizarea terenului pentru întreaga fundaţie. Clădirea este ridicată pe o suprafaţă de 6.290 metri pătraţi, regimul de înălţime fiind subsol + Parter + 3 Etaje.

Lucrările avansate ne dau mari speranţe că investiţia va fi gata cu opt luni înainte de termen, adică în luna noiembrie a acestui an”, spune Cristian Gentea, primarului Piteştiului.

Sala va fi gata în cel mult patru luni FOTO: Primăria Piteşti

 

Lucrările la cea mai modernă sală polivalentă din România au început în iunie 2020. Sala va fi construită de o firmă din Sibiu, aceeaşi ce a realizat şi Cluj Arena şi stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Viitoarea sală polivalentă din Piteşti va avea aproximativ 4.900 de locuri şi minimum 210 locuri de parcare. Valoarea contractului pentru viitoarea sală polivalentă din Piteşti este de 99,4 milioane de lei, inclusiv TVA. Sala Polivalentă din Piteşti va putea găzdui inclusiv concerte. Proiectul este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii.

 

Vă mai recomandăm şi:

 

O Sală a Sporturilor şi cea mai modernă Sală Polivalentă din România, finalizate în acest an. În ce judeţ sunt

 

Se poate şi în România. Cea mai modernă sală polivalentă, finalizată cu opt luni înainte de termen

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Bongo Pongo
31.07.2021, 03:31:44

Inca o sala de sport la Pitulesti? Pai acolo singuru' sport (botezat si Prepurgel) e ala cu babaroase. 80% din angajatii Primariei il practica zilnic dupa ce se incuie in birouri, si trag transperantele, bineinteles.

-1 (1 vot)
Olteanu Dan
31.07.2021, 12:43:11

20 de milioane de euro pentru o sala de nici 5000 de locuri. Cam scump. Cel putin dublu.

Modifică Setările