Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Meciurile FC Argeş - Rapid Bucureşti şi CS Mioveni - CFR Cluj vor fi supravegheate de jandarmi aduşi din Craiova

0
5 Aug 2021 16:43:38
Autor: Cristina Stancu
Foto: Facebook FC Argeş
Foto: Facebook FC Argeş

Măsurile de ordine pentru meciurile FC Argeş - Rapid Bucureşti şi CS Mioveni - CFR Cluj, programate în weekend, în Argeş, vor fi supravegheate de jandarmi aduşi din Craiova.


Etapa a 4-a a Ligii 1, programează vineri, de la 21:30, la Mioveni, meciul cu CFR Cluj.

Partida se va disputa pe stadionul „Mioveni”, din oraşul Mioveni, începând cu ora 21.30.

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Mioveni şi CFR Cluj.

Tot jandarmii craioveni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Argeş şi FC Rapid Bucureşti, care se va desfăşura pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din municipiul Piteşti, începând cu ora 21.30.

"În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. Conform art. 14 din actul normativ menţionat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor" precizează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ Dolj.

Suporterii vor avea acces pe baza biletelor puse la dispoziţie de organizator şi a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare şi epidemiologice.

"În cazul în care suporterii aleg să îşi exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat şi să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică", mai precizează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ Dolj.

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
Deşeuri organice transformate în îngrăşământ pentru spaţii verzi, dar şi pentru fermieri
 
Medic: „Căpuşa nu transmite imediat bacteria în sânge, ci are nevoie între 24 şi 72 de ore pentru a infecta gazda“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările