Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Modelul Duster cu numărul 2.000.000 a fost produs la uzina Dacia de la Mioveni

0
13 May 2021 14:29:23
Autor: Denis Grigorescu
Moelul va fi livrat unui client din România FOTO: Automobile Dacia
Moelul va fi livrat unui client din România FOTO: Automobile Dacia

Joi 13 mai, pe linia de montaj a Uzinei Vehicule Dacia de la Mioveni a fost produs automobilul Duster cu numărul 2.000.000. Este vorba de un exemplar din seria limitată Duster Avantaj ECO-G 100 (motorizare cu alimentare mixtă benzină/GPL), destinat pentru un client din România.

„Duster este un simbol naţional de reuşită. Un model pentru care s-a lucrat intens şi la care au contribuit angajaţi din toate meseriile şi domeniile de activitate ale Renault Group în România. Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reuşit să depăşim provocările din ultimul an şi să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică. Vom continua să ne onorăm clienţii prin produse de calitate, cu cel mai bun raport prestaţii/preţ, aşa cum i-am obişnuit. Totodată, vom avea grijă să rămânem competitivi”, spune Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia şi Coordonator al platformei industriale de la Mioveni.

Prezentat în premieră mondială în martie 2010 la Salonul Auto de la Geneva, Duster a surprins lumea auto, marcând o adevărată revoluţie în segmentul SUV. Atributele sale de vehicul practic, robust şi accesibil, cu capacităţi de veritabil „4x4”, i-au asigurat un succes comercial spectaculos.

În ţara noastră, modelul Duster a devenit încă din primul an de comercializare lider incontestabil pe segmentul SUV. Performanţele de pe piaţa internă au fost amplificate de vânzările foarte bune la export, Duster fiind livrat clienţilor din 44 de ţări din Europa, Africa de Nord şi Asia.

Fabricat într-o cadenţă de 930 de vehicule pe zi, din care peste 90% sunt destinate pieţelor externe, Duster este cel mai produs model al Uzinei Vehicule Dacia.

Vă mai recomandăm şi:

Dacia oferă autonomie de 1.000 de kilometri fără realimentare la toată gama de modele

 

Dacia a vândut anul trecut peste 520.000 de maşini în lume. Şi-a mărit cota de piaţă în România

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările