Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Monaliza Zegheru, profesoara de canto căreia medicii români i-au mai dat doar trei săptămâni de trăit, a fost operată la o clinică din Turcia

0
21 May 2015 17:35:48
Autor: Cristina Stancu
Monaliza are 26 de ani şi în urmă cu nici trei luni a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri
Monaliza are 26 de ani şi în urmă cu nici trei luni a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri

Tânăra de 26 de ani a suferit cea de-a doua intervenţie chirurgicală de la diagnosticarea sa cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri, o maladie ce creşte rapid şi-i invadează nu doar sinusurile, ci şi organele. Ultima operaţie a fost efectuată săptămâna aceasta în Turcia.

Intervenţia avut loc la coloană şi şold, acolo unde tânăra avea metastaze. 

“Acum, corpul fragil al Monalizei se află acoperit cu gheaţă ca să poată primi transfuziile cu sânge de care are nevoie, având hemoglobina foarte mică. Va rog ca în continuare sa o sprijinim şi să ne rugăm pentru ea”, scrie, pe pagina sa de Facebook, directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuş, cea care ţine legătura cu mama Monalizei, aflată şi ea la clinica din Turcia, alături de fiica ei.
 
Monaliza are 26 de ani, este profesor de canto la Centrul Cultural Mioveni, iar în urmă cu nici trei luni a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom alveolar, cu tumoare la sinusuri, o maladie ce creşte rapid şi-i invadează nu doar sinusurile, ci şi organele. 
A mai trecut printr-o operaţie, însă boala a recidivat agresiv, iar medicii români nu i-au mai dat nicio şansă.
 
După această ultimă intervenţie chirurgicală, Monaliza are de urmat o serie de terapii costisitoare, de aceea, orice ajutor este binevenit.

Care vor să ajute, pot face donaţii în următoarele conturi, deschise la BCR:
LEI – RO75RNCB0022095573790004
EURO – RO05RNCB0022095573790003
Titularul contului, Monaliza Ecaterina Zegheru.
 
„Oameni pentru Monaliza"
 
În această seară, de la ora 20.00, în Club Hush din Piteşti, va avea loc spectacolul caritabil „Oameni pentru Monaliza". Costul unui bilet este 25 de lei. La intrare va fi amplasată şi o urnă în care se pot face donaţii. Rezervări se fac la numărul de telefon 0733.956.283.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările