Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Municipiul Piteşti a trecut de 6 cazuri COVID-19 la mia de locuitori. Ce localităţi din Argeş sunt în carantina de noapte pentu toate zilele săptămânii

1
9 Oct 2021 14:57:29
Autor: Cristina Stancu
Foto: Cristina Stancu
Foto: Cristina Stancu

Municipiul Piteşti a trecut sâmbătă de 6 cazuri Covid-19 la mia de locuitori. Mai multe localităţi din judeţul Argeş au deja peste 7,5 cazuri la mia de locuitori. Peste 550 de bolnavi sunt internaţi,  32 dintre ei, la ATI.

Municipiul Piteşti a ajuns sâmbătă la o incidenţă de 6,9 cazuri COVID-19 la mia de locuitori. În Argeş sunt 12 localităţi care a trecut de acest prag.
 
Tot sâmbătă, începând cu ora 00.00, comunele Râca, Oarja, Bradu şi Rociu au intrat (potrivit unei decizii luate vineri) în carantină de noapte pentru toate zilele săptămânii, măsură sub care se afla, de joi, şi localitatea Suseni. Motivul instituirii carantinei de noapte pentru toate zilele săptămânii este depăşirea, în aceste localităţi, a incidenţei de 7,5 cazuri la mia de locuitori.
 
Potrivit raportării de astăzi şi comuna Poienarii de Argeş a depăşit pragul de 7,5 cazuri la mia de locuitori. 
 

32 de bolnavi sunt la ATI

Instituţia Prefectului Argeş informează că, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică, situaţia epidemiologică din judeţ se prezintă astfel:
 
-incidenţa pe ultimele 14 zile: 4,42 (ieri 4,08);
 
-persoane internate la ATI: 32 (ieri 32);
-persoane internate în spital: 551 (ieri 565);
 
-persoane diagnosticate pozitiv: 31.867 (ieri 31.699);
-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 168 (ieri 306);
 
-raportare decese: 1270 (ieri 1263);
-persoane decedate in ultimele 24 de ore: 7;
 
-numar teste RT-PCR efectuate în spitalele publice în ultimele 24 de ore: 305 (ieri 168);
-numar teste rapide (antigen) efectuate în spitalele publice în ultimele 24 de ore: 753 (ieri 821);
 
Datele despre incidenţa pe localităţi, prezentate sub forma unei hărţi interactive sau prin grafice, precum şi multe alte informaţii utile despre situaţia epidemiologică şi despre măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, sunt disponibile accesând site-ul: https://www.covidarges.ro.
Municipiul Piteşti a trecut de 6 cazuri COVID la mia de locuitori. Ce localităţi din Argeş din Argeş sunt în carantina de noapte pentu toate ziele săptămânii
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
Accident pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea. Doi oameni au fost scoşi cu descarcerare dintr-o maşină care s-a făcut praf într-o coliziune cu un TIR 
 
Istorie pe viu în castrul Jidova din Argeş, principala fortificaţie a Imperiului Roman de la graniţa cu Dacia barbară

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Constantin Gadea
9.10.2021, 15:22:20

TREBUIE INTERZISE protestele stradale, mitingurile de orice natura, pelerinajele credinciosilor si orice alte aglomerari de oameni pe stadioane si in alte locuri indicate de autoritatile de stat indreptatite si special pregatite, ca sa obtinem o descrestere treptata a cazurilor de imbolnaviri cu coronavirus. Si sa fie pedepsita cu inchisoare, cu executare, de la o luna, pana la 12 luni, orice persoana care indeamna sau organizeaza aglomerarile de persoane, interzise pana la sfarsitul lunii noiembrie a.c. Propunerea mea.

Modifică Setările