Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Paznic bătut de un elev de clasa a VII-a din Pitești

0
30 Nov 2011 18:12:09
Autor: adevarul
Paznicul agresat nu a vrut să depună plângere împotriva elevului
Paznicul agresat nu a vrut să depună plângere împotriva elevului

Un bărbat în vârstă de 55 de ani care era angajat ca paznic la o firmă privată de securitate din Pitești a fost bătut de un elev de clasa a VII-a. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în incinta Școlii nr. 9.

Paznicul școlii nr. 9 din Pitești a fost bătut de un elev de clasa a VII-a pentru că acesta a refuzat să-l lase pe băiat să intre în curtea școlii în timpul orelor după ce sărise gardul.

Gabriel Cătălin T. chiulise de la o oră și a sărit gardul școlii pentru a ieși din incintă. Când a vrut să se întoarcă la școală, elevul a vrut să intre pe poartă, însă paznicul a refuzat să-i deschidă.

Cei doi au început să se certe și să se îmbrâncească, iar elevul s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra lui Ion Neagu. Bărbatul a suferit răni ușoare care nu au necesitat internarea sa.

Diriginta copilului a fost cea care a anunțat poliția. O patrulă de poliție s-a deplasat la fața locului, iar diriginta și un agent de proximitate au stat de vorbă cu elevul. Băiatul a fost luat ulterior acasă de bunica ce îl are în grijă. Acesta este cunoscut ca fiind un elev problemă, ambii părinți fiind plecați în străinătate, la muncă.

Paznicul agresat nu a dorit să depună plângere, însă conducerea școlii va lua măsuri împotriva sa acesta urmând a avea nota scăzută la purtare sau în cel mai rău caz să fie exmatriculat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările