Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Peste un sfert dintre localităţile din Argeş nu mai au vreun caz de COVID-19 de două săptămâni

0
23 Jan 2021 10:52:05
Autor: Denis Grigorescu
Pe 22 ianuarie, în Argeş s-au înregistrat doar39 de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 FOTO: arhiva Adevărul
Pe 22 ianuarie, în Argeş s-au înregistrat doar39 de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 FOTO: arhiva Adevărul

Incidenţa cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 în Argeş a scăzut masiv în ultima vreme. Nu mai puţin de 27 dintre cele 102 localităţi din Argeş nu au mai înregistrat vreun caz de COVID-19 în ultimele 14 zile.

Argeşul este în top 10 între judeţele din ţară cu cea mai mare scădere a cazurilor de COVID-19. Iar acest detaliu îmbucurător este confirmat şi de faptul că nu mai puţin de 27 de comune din judeţ au incidenţa zero a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile, conform datelor furnizate de către Prefectura Argeş. Este vorba de comunele: Aninoasa, Albeştii de Muscel, Beleţi Negreşti, Berevoieşti, Brăduleţ, Călineşti, Cepari, Boteni Boţeşti, Negraşi, Oarja, Stolnici, Izvoru, Popeşti, Răteşti, Ciomăgeşti, Cotmeana, Drăganu, Lunca Corbului, Săpata, Dobreşti, Cocu, Muşăteşti, Poienarii de Muscel, Stâlpeni, Ştefan cel Mare şi Tigveni.

Conform ultimei raportări, pe 22 ianuarie Argeşul a ajuns la o rată a incidenţei de 1,02 în ultimele 14 zile, situându-se pe locul 10 pe ţară. Pe 22 ianuarie, în Argeş s-au înregistrat doar 39 de cazuri noi de COVID-19. Până vineri 22 ianuarie au fost vaccinate în Argeş 8.177 persoane.

 

Vă mai recomandăm şi:

Bill Gates, vaccinat împotriva Covid-19: „Mă simt minunat”. Câţi bani a investit miliardarul în dezvoltarea serului anti-coronavirus

 

27 de persoane, între care adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş şi o persoană care trebuia să fie în carantină, găsite de poliţişti la un local din Centrul Vechi

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările