Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Piteşti: Şi-a pus ştreangul de gât la 11 ani!

0
24 Mar 2010 09:21:36
Autor: adevarul

La 11 ani şi-a pus ştreangul de gât! Cosmin Loază din comuna Ungheni a decis că nu mai are motive să trăiască şi a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.

După ce a venit de la şcoală, copilul a luat o frânghie şi a mers într-una din anexele gospodăreşti din curte, s-a urcat pe o scară şi şi-a pus sfoara în jurul gâtului, dându-şi drumul în gol.

Mama sa a observat la timp şi a fugit în casă după un cuţit. Femeia a urcat pe scară şi a tăiat ştreangul cu care băiatul se spânzurase, dar n-a realizat că trupul fiului său se afla suspendat la peste patru metri înălţime. Astfel băiatul a căzut şi s-a lovit la cap.  Mama s-a l-a luat în braţe şi a fugit strigând după ajutor.


Deşi au scotocit printre hainele şi lucrurile băiatului, rudele nu au găsit niciun bilet care să le dea de înţeles ce l-ar fi determinat pe copil să renunţe la viaţă.


Vecinii au sunat de urgenţă la 112 şi un echipaj al Ambulanţei l-a transportat pe băiat la Spitalul de Pediatrie. Aici medicii au stabilit că starea copilului este mult prea gravă şi au decis să-l trimită cu un elicopter Smurd în Capitală, la Spitalul Bagdasar Arseni.

Băiatul se afla în comă şi a fost diagnosticat cu "asfixie mecanicã şi traumatism cranio – cerebral”. Medicii spun că băiatul are şanse de supravieţuire. Mama sa nu s-a dezlipit nicio clipă de copil şi repeta într-una: “De ce ai fãcut tu, Comi, asta? Ce ai avut tu, gurița mea, pe suflet?”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările