Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Senatorul Ion Popa despre Autostrada Piteşti-Sibiu: „Domnul ministrul Dan Şova ar trebui să nu ignore acest proiect”

0
15 Feb 2014 14:41:23
Autor: Cristina Stancu
Ministriul Dan Sova. FOTO ADEVARUL
Ministriul Dan Sova. FOTO ADEVARUL

Senatorul Ion Popa, preşedintel al PNL Argeş a participat,  vineri, la conferinţa de presă a organizaţiei PNL Curtea de Argeş unde a făcut câteva declaraţii referitoare la Autostrada Piteşti – Sibiu.

Ion Popa a menţionat că Autostrada Piteşti - Sibiu este un proiect de care zona Curtea de Argeş depinde pe linia oportunităţilor de investiţii şi implicit  de crearea de locuri de muncă.

 “Tot mai mulţi politicieni îşi dau cu părerea despre acest proiect, dacă va fi sau nu făcută această autostradă, însă eu spun un lucru: este imperios necesar construirea ei, nu în 2020, ci imediat!

Împreună cu colegii mei parlamentari am formulat numeroase întrebări pe acest subiect şi am solicitat domnului ministru Dan Şova să explice de ce este mai importantă construirea tronsonului de autostradă Bucureşti – Alexandria decât cel Piteşti – Sibiu!

Domnul ministrul Dan Şova ar trebui să nu ignore acest proiect, să gândească şi să găsească soluţii pentru urgentarea construcţiei.

Din nou asistăm la iniţierea proiectelor/programelor după criteriul importanţei baronilor în Guvern, nu în interesul cetăţeanului.

Eu reprezint oamenii din Curtea de Argeş care au votat sau nu USL, dar şi pe cei care nu au votat deloc, iar semnalele pe care le am de la cetăţeni mă obligă să am un punct de vedere ferm şi nu pot trece cu vederea la această metodă de „campanie electorală” implementată de unii baroni cu influenţă pe lângă premierul Victor Ponta.

Aici invit toţi parlamentari de Argeş, fie ei de la USL sau de la alte partide să facă demersuri în această direcţie. „ a declarat senatorul Ion Popa.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările