Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Piteşti: "Talciocul" de maşini pe spaţiul public este interzis

0
22 Jun 2010 12:45:59
Autor: adevarul

Primăria Piteşti a dat o Hotărâre de Consiliu Local prin care interzice parcarea pe domeniul public a maşinilor cu anunţuri de vânzare în geam. Amenda pentru încălcarea cestor prevederi este de 500 de lei.

Deocamdată piteştenii nu prea par să se conformeze noii reguli, deşi, ce-i drept, nici poliţia comunitară nu i-a speriat cu amenzile. Chiar în centru oraşului,  poţi vedea zilnic maşini amplasate strategic pentru a fi cât mai izibile anunţurile de vânzare din geam.


Moda 4x4 la vânzare prin centru
Una dintr ele este un Hunday 4X4 pe care proprietarul cere 19.000 de euro. Scrie mare, pe parbriz iar maşina a stat amplasată în centru, în parcarea de la Argeşul, timp de mai multe săptămâni. Ieri a fost mutată...doar câţiva metri mai în stânga. A rămas însă tot în cenrtu, şi tot la vedere, poate poate apar şi muşterii.


Un alt exemplu este din zona Casa Cărţii unde un alt 4x4 îşi făcea singur reclamă din parcare. Ce-i drept, de această dată maşina nu a fost lăsată cu săptămânile în acelaşi loc, ci doar câteva ore. Asemena exemple mai există şi pe strada Fraţii Goleşti.


Până acum s-au acordat 22 de amenzi, dar prin prevederile altei HCL. Pe cea nouă, care din 17.06.2010, încă nu a fost nimeni amendat.Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările