Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Piteşti: UPDATE: Şi-a rupt gâtul şi a lăsat orfan un bebeluş nebotezat

0
16 Mar 2010 14:27:30
Autor: adevarul
Medicii l-au resuscitat pe bărbat peste o jumătate de oră
Medicii l-au resuscitat pe bărbat peste o jumătate de oră

Devenise tătic în urmă cu o lună de zile, iar în primul week-end după Paşte urma să-şi boteze fetiţa, însă o tragică întâmplare i-a curmat viaţa! Dan Tudor, în vârstă de 30 de ani, din Piteşti, a murit ieri după ce  a căzut de pe un stâlp de electricitate.

Tânărul era angajat la societatea Inel Comp Impex care oferă servicii societăţii Electrica. Ieri, Dan Tudor împreună cu mai mulţi colegi a mers în comuna Bradu, pentru a efectua lucrări de modernizare la reţeauau de cabluri electrice. Când să urce pe un stâlp înalt de circa 7 metri, bărbatul se pare că a ameţit, s-a dezechilibrat şi a căzut în şanţ. Ironia sorţii a fost că muncitorul a picat direct în cap, rupându-şi gâtul. Altfel, spun medicii, avea toate şansele să poată fi salvat. Martor la teribila scenă a fost chiar un coleg care trebuia să-l ajute la lucrare. “A….s-a îndoit. Cred că i s-a făcut rău. Am sunat la 112”, ne-a spus colegul lui Dan Tudor, aflat în stare de şoc.
A murit pe loc
Medicul de la Ambulanţă l-a resuscitat pe tânăr mai bine de 40 de minute, dar în zadar. "Am făcut tot ce se putea omeneşte, dar se pare că a suferit o fractură cervicală. Cel mai probabil decesul a survenit pe loc", ne-a spus doctorul Samir Dallua. Directorul coordinator de la Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, Ciprian Berevoianu a spus că erau respectate toate normele de muncă: “Victima avea la costum coarda cu care trebuia să se asigure, dar probabil nu a mai apucat”, a mai precizat Berevoianu. Poliţiştii au avut sarcina cea mai grea, aceea de a da cumplita veste soţiei muncitorului, care îşi va creşte singură fetiţa de acum înainte. Joi, Dan Tudor va fi condus pe ultimul drum.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările