Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Pod dintr-un cătun din Argeş, inaugurat cu sobor de preoţi şi demnitari

12
10 Jun 2021 17:33:56
Autor: Denis Grigorescu
Oficialii prezenţi au ocupat tot podul FOTO: Facebook/CJ Argeş
Oficialii prezenţi au ocupat tot podul FOTO: Facebook/CJ Argeş

Festivism la inaugurarea unui pod din Argeş ce leagă un cătun de un sat. Trei parlamentari PSD, conducerea Consiliului Judeţean Argeş, prefectul judeţului, un sobor de preoţi şi numeroşi oficiali au fost prezenţi. Iar Consiliul Judeţean Argeş s-a lăudat pe Facebook cu această inaugurare.

Evenimentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, fiind vorba, după cum spun oficialii CJ Argeş, de „inaugurarea podului din punctul Valea Teascului, din comuna Muşăteşti. Podul face legătura între satul Stroeşti şi cătunul Rudari şi este singura cale de acces din zonă. Investiţia s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane lei, iar lucrarea a fost realizată de  R.M.R. Argeş S.A. din Curtea de Argeş”.

Iar oficialii prezenţi la eveniment au fost probabil mai numeroşi decât locuitorii din cătun: preşedintele CJ Argeş Ion Mînzînă, vicepreşedinţii Marius Nicolaescu şi Adrian Bughiu (toţi de la PSD), deputaţii sociali-democraţi Aurel Bălăşoiu, Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea, prefectul Emilia Mateescu, administratorului judeţului-Cristian Puiu, primarul comunei şi consilierii locali. Nu a lipsit de la inaugurarea podului, nici soborul de preoţi.

Festivismul a continuat şi la inaugurarea unui teren de minifotbal în comună, teren la care au fost de asemenea prezenţi toţi oficialii care veniseră în aceeaşi zi şi la inaugurarea podului din cătunul Rudari.

Comentariile ironice la postarea Consiliului Judeţean Argeş nu au întârziat să apară. „Da, mă, după 30 de ani aţi făcut şi voi ceva, dar fără soborul de preoţi şi feţele triste de politicieni nu puteaţi?”, a scris Ion Bădoaia.

În această primăvară, conducerea CJ Argeş a inaugurat şi un WC de 50.000 de euro, iar festivismul de acolo i-a revoltat pe mulţi.

 

 

Vă mai recomandăm şi:

Candidaţi PSD promovaţi prin panouri publicitare neautorizate. Cum pasează răspunderea autorităţilor

Haos în PSD. Deputatul AKM: Nu m-a înjurat nimeni în viaţa mea cum m-a înjurat liderul PSD Argeş

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

cloudvick
10.06.2021, 17:46:00

Mai ceva ca in Botswana!

-2 (12 voturi)
Noah Scînteia@Vancouver.ca
10.06.2021, 18:41:58

Popii la ce folosesc?...

+8 (12 voturi)
ovidiu preda
10.06.2021, 17:56:12

E totusi o minune ca se mai construieste ceva

-7 (13 voturi)
kh
10.06.2021, 17:58:44

...inmormantare, spovedanie in grup sau parastas !? buey, ATI atins cele mai Inhalte culmi ale prostiei, sunteti penibili buey, toparlanilor!

+7 (9 voturi)
Æ Replicant
10.06.2021, 18:12:17

trebuia invitat si Cristi ca a avut satelizarea astazi :)

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările