Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Primăriţa Lasconi anunţă proiectul care va aduce „cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani”

2
3 Aug 2021 17:24:29
Autor: Cristina Stancu
Foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Primăriţa  Municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, anunţă depunerea celui mai mare proiect cu fonduri europene din istoria Câmpulungului, pentru dotarea şcolilor cu tehnologie de ultimă oră.

 
Anunţul a fost făcut pe Facebook de Elena Lasconi.
 
"Anul acesta, tot pentru copii, depunem cel mai mare proiect pe fonduri europene din istoria Câmpulungului, pentru dotarea şcolilor cu tehnologie de ultimă oră pentru că da, copiii noştri merită ce e mai bun. Ştiu că avem nevoie de multe: apă, canalizare, gaze, asfalt, bulevard, trotuare, piaţă şi lucrez la asta.
O să vi le comunic atunci când o să avem finanţarea şi o să trecem la treabă. Cred că v-aţi săturat de “proiecte” şi promisiuni", spune edilul.
 

"O să fie cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani"

Primăriţa le cere câmpulungenilor însă să aibă răbdare şi încredere. 
 
"Am zeci de proiecte demarate. Şi dacă o să se concretizeze zece, deşi ţintesc sus, tot o să fie cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani", mai spune Elena Lasconi.
 

Gaşca Zurli, la Câmpulung

Edilul mărturiseşte că noua generaţie e o prioritate a sa.
 
"Copiii sunt prioritatea mea, chiar dacă peste trei ani vor merge la creşă, grădiniţă, şcoală şi nu la vot. Planurile mele nu sunt poveşti, dar vă înţeleg că nu mai aveţi răbdare, pentru că aţi aşteptat prea mult. Tocmai din acest motiv sunt şi eu astăzi aici şi credeţi-mă, nu e uşor.
 
Nu o să mă plâng, nici nu o să mă leg de trecut şi de moştenirea cu minus, de probleme, ci o să mă refer la viitorul foarte apropiat. Iar viitorul ăsta foarte apropiat, pentru copii, se va concretiza anul acesta prin cel puţin opt spaţii verzi şi de joacă pentru copii şi demararea procedurilor pentru o creşă nou construită. Şi da, în luna Septembrie vine şi Gaşca Zurli la Câmpulung.", a mai spus edilul.
 
 


Vă recomandăm să citiţi şi:

Avertismentul unui cercetător, director de institut: „Importul de plante este mai periculos decât cel de fructe“
     
“Simfonia alăptării”: Soprana Andra Bivol Costea a interpretat cântece de leagăn, în secţia de Obstetrică-Ginecologie a SJUP Piteşti VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

ionescu ion
3.08.2021, 18:03:24

Fondurile europene sunt salvarea Romaniei, si cine le lauda, le promoveaza si le implementeaza chiar dovedeste ca face treaba si nu se incurca in sinecuri si spagi. Ii urez succes, sper sa-i iasa cat mai multe din planurile ce le face si sper sa se gaseasca si in alte localitati primari care sa faca schimbari in bine pentru comunitate.

+1 (1 vot)
Musceleanu
3.08.2021, 19:02:46

LIceul "Dinicu Golescu" si Liceul " Carol" avea in dotare inca din anii 1955 laboaratoare si materiale didactice renumite de chimie, fizica biologie si nu mai putin o statie de inregistrari seismologice condusa de un celebru Profesor Alexandru Bera . Multe licee din Rominia infiintate in anii 1955 -1980 nu au fost dotate cu echipament si laboratoare la nivel asemanator . Au trecut multi ani pina cineva a deschis ochii ... (( 🙄

Modifică Setările