Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Razii într-un oraş din România pentru depistarea bărbaţilor care beau în scările de bloc

0
7 Sep 2021 15:59:47
Autor: Denis Grigorescu
Raziile au durat patru seri FOTO: Poliţia Locală Mioveni
Raziile au durat patru seri FOTO: Poliţia Locală Mioveni

Timp de patru zile, zeci de agenţi ai Poliţiei Locale Mioveni au desfăşurat în fiecare seară o acţiune inedită: depistarea bărbaţilor care beau în scările de bloc. Iar raziile s-au lăsat şi cu amenzi.

După cum precizează reprezentanţii Poliţiei Locale Mioveni, „pornind de la analiza periodicităţii sesizării faptelor de natură antisocială în anumite zone ale oraşului, în perioada 2-5 septembrie, în intervalul orar 20.00 - 24.00 a fost pus în aplicare un plan de acţiune specific, prin care s-a urmărit identificarea persoanelor care tulbură liniştea pe timpul serii şi care consumă alcool în spaţiul public, în special în scările de bloc”.

În urma acţiunii, Poliţia Locală Mioveni a identificat 12 bărbaţi care petreceau în scările blocurilor, iar doi dintre acesştia au fost sancţionaţi cu amendă în valoare cumulată de 1.000 lei pentru consum de alcool în spaţii publice.

Activităţile de patrulare în cartierele din Mioveni vor fi intensificate în următoarele săptămâni.

„Pentru asigurarea climatului de ordine şi linişte publică necesar desfăşurării normale a activităţii economice şi social-culturale, precum şi pentru promovarea unor relaţii civilizate în viaţa cotidiană, cetăţenii sunt obligaţi să aibă un comportament civic, moral şi responsabil, în spiritul legilor şi al normelor de convieţuire socială”, avertizează reprezentanţii Poliţiei Locale Mioveni.

Vă mai recomandăm şi:

Razie la Ţăndărei. Câte amenzi au aplicat poliţiştii

Razie la trecerile la nivel cu calea ferată şi în gări pentru prevenirea accidentelor

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările