Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Renault recheamă în service 1.289 de maşini Dacia Dokker. Care este problema identificată de constructor

1
17 Mar 2017 13:59:52
Autor: Cristina Stancu
Foto Dacia Group
Foto Dacia Group

1.289 de autoturisme Dacia Docker aflate în circulaţie vor fi supuse unor intervenţii gratuite pentru evitarea unor disfuncţionalităţi care ar putea fi cauzate de anumite probleme identificate de Renault la uşile laterale ale maşinii.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a primit o notificare din partea Renault Commercial Roumanie  cu privire la începerea derulării unei campanii de rechemare în service a 1.289 de autoturisme Dacia Dokker.

"Dacia a identificat posibilitatea ca opritorul unei uşi laterale culisante (sau a ambelor uşi laterale culisante) să prezinte o disfuncţionalitate, ceea ce ar putea duce, în cazul unui impact lateral, la o fixare incorectă a acesteia. Durata de acţiune este între 40 minute şi 6,2 ore", se arată în notificarea transmisă de Renault către ANPC.

Intervenţia va fi realizată gratuit. Costurile vor fi acoperite  integral de Dacia.

Dacia Dokker este primul autovehicul din gama Dacia destinat special activităţilor în timpul liber. Maşina permite adaptarea în funcţie de necesităţi: mai mult spaţiu pentru pasageri sau mai mult spaţiu pentru bagaje. Compartimentul pentru bagaje al Daciei Dokker este cel mai lung din segmentul său de piaţă, măsurând 1,16 m.

Scaunele din spate rabatabile şi cu înclinaţie reglabilă permit trecerea cu uşurinţă de la configuraţia cu cinci locuri la una cu patru, trei sau două locuri. Autovehiculul dispune şi de câteva spaţii de depozitare utile: raft suspendat, buzunare în spatele scaunelor, torpedo etc.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

IonIon Codreanu
17.03.2017, 14:25:09

Absolut toate marile firme au putut constata ÎN EXPLOATARE greșeli de proiectare, pe care le-au remediat gratis, rechemând mașinile în Service. Pentru că perfecțiunea nu există, nici măcar în proiectarea de autoturisme! Dacia se înscrie și ea astfel pe linia bunelor practici în domeniu.

Modifică Setările