Reţeta inedită de friptură de muşchi de vită cu broccoli si whisky. Ingredientele care dau savoare preparatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un preparat inedit şi cu ingrediente sănătoase, friptura de vită cu broccoli şi whisky se pregăteşte rapid şi va fi în mod cert pe gustul invitaţilor dumneavoastră. Cum se pregăteşte această friptură şi care sunt ingredientele de care aveţi nevoie, aflaţi din articolul de mai jos.

Iată mai întâi ce ingrediente vă sunt necesare: 400 g muşchi vită, 250 g broccoli, 1 lingură ulei presat la rece, 2 căţei de usturoi, 1 rădăcină de ghimbir, 1 linguriţă sos de soia, 1 lingură oţet balsamic, 50 g smântână, 25 grame unt, 50 g susan, 50 ml de whisky, sare şi piper

Mai întâi se sotează broccoli. Între timp, se taie carnea în bucăţi mai mici şi se pune sarea pe ea. Într-o tigaie neaderentă, bine încinsă, se adaugă uleiul, apoi se prăjeşte câte două minute pe fiecare parte, până se rumeneşte, după care se adaugă şi usturoiul tocat şi se amestecă timp de un minut.

Adăugaţi după aceea sosul din oţet balsamic, sos de soia şi ghimbir ras, whisky-ul, untul, smântâna, apoi broccoli şi amestecaţi cu atenţie, pentru că sosul se poate arde foarte rapid. Lăsaţi încă trei-patru minute friptura cu sosul în tigaie, după care puneţi pe deasupra susanul.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite