Piteşti

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Tânărul care şi-a omorât unchiul cu toporul şi apoi l-a îngropat a fost arestat

0
15 Jan 2014 22:49:16
Autor: Laurentiu Ionescu
Robert Vasilescu                          FOTO Laurenţiu Ionescu
Robert Vasilescu                          FOTO Laurenţiu Ionescu

Tânărul, în vârstă de 19 ani, care în Ajunul Crăciunului şi-a omorât unchiul cu toporul, iar apoi l-a îngropat în curtea casei, a fost prins, miercuri după-amiază. Băiatul din comuna Rociu, se ascundea în casa unor cunoscuţi din Bucureşti, care susţin că habar nu aveau că acesta este căutat de poliţişti, fiind acuzat pentru crimă.

Crima a avut loc în Ajunul Crăciunului, dar a fost descoperită câteva zile mai târziu, de către poliţişti, când au primit un telefon de la mama criminalului şi respectiv, sora victimei. Femeia, case se afla la muncă în străinătate, le-a spus poliţiştilor că i se pare ciudat că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu răspunde la telefon, motiv pentru care i-a rugat să facă o verificare, pentru a vedea dacă s-a întâmplat ceva. Oamenii legii au găsit lucrurile din casă răvăşite, iar în curte, un morman de pământ săpat recent. Aşa au descoperit trupul victimei îngropat lângă casă. Nepotul său a reuşit să fugă între timp, fiind dat în urmărire de atunci.

Astăzi, poliţiştii i-au dat de urme.  Tânărul se afla într-o casă situată în Bucureşti, împreună cu mai mulţi priteni care, potrivit anchetatorilor, aceştia nu ştiau că Robert Vasilescu este acuzat de omor. Tânărul a fost adus de la Bucureşti de către oamenii legii, fiind prezentat în faţa juecătorilor de la Tribunalul Argeş. Întrebat dacă îi pare rău ce a făcut, Robert a răspuns pentru adevărul.ro ”Nu am spus că nu-mi pare rău…Nu vorbesc mai mult”.

Robert Vasilescu a recunoscut în faţa judecătorilor faptul că şi-a omorât unchiul. A subliniat faptul că îi pare rău. Avocata din oficiu, care îl reprezintă pe tânăr în faţa judecătorilor, Cristina Larion, ne-a declarat: ”Clientul meu a spus că a avut loc un conflict spontan între el şi victim. Recunoaşte şi regret fapta. Cred că abia acum conştientizează ce a făcut.” Pe numele lui a fost emis mandat de arestare pentru 29 de zile. Tânărul nu a formulat recurs împotriva deciziei de a fi arestat.

Citeşte şi

 

37-a ediţie a“Simfoniei Lalelelor” ar putea avea loc între 11 şi 13 aprilie

 

Spor negativ, anul trecut, în Argeş: 7004 decese şi doar 4181 de naşteri

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările