Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Turul României în 10 zile într-un Duster. Familia din Piteşti care porneşte la drum a mai făcut turul Carpaţilor cu Loganul

3
24 Jul 2021 14:41:48
Autor: Denis Grigorescu

Salariat la uzina Dacia din Mioveni de 25 de ani, Viorel Dumitraşcu va face în luna august o expediţie foarte ambiţioasă alături de soţia sa: turul României într-un Duster.

Plecarea în acest inedit tur al României va fi pe 1 august, începând cu ora 10.30, din parcarea supermarketului Kaufland din Mioveni. Viorel Dumitraşcu şi soţia sa Gina şi-au propus să încheie ocolul României în doar 10 zile, pe data de 10 august, cu un Duster proprietate personală.

„Vom utiliza în expediţia noastră un autoturism Dacia Duster 4x4 diesel, cu motor de 1,5 litri şi 110 cai-putere. Acest tur al României pe care îl vom face în Duster în 10 zile va avea în total peste 3.200 kilometri şi va fi pe cele mai apropiate drumuri faţă de graniţele de stat ale României”, precizează Viorel Dumitraşcu.

În total, acesta va străbate cu soţia sa 389 de localităţi de frontieră şi peste 160 de kilometri de drumuri pietruite, iar turul României va include şi două treceri cu bacul între localităţile Călăraşi - Ostrov şi I.C. Brătianu - Galaţi.

Viorel Dumitraşcu a mai făcut Turul Carpaţilor cu maşina personală, o Dacia Logan, între 1 şi 15 august 2020, mergând foarte mult pe drumuri forestiere. Şi în expediţia de anul trecut a fost împreună cu soţia sa. 

Vă mai recomandăm şi:

Expediţie până la capătul Siberiei cu o Dacia Duster

Românul care a traversat Siberia şi a ajuns în cea mai friguroasă aşezare de pe planetă. Cum l-a afectat pandemia

 

 

 


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

John McClane
24.07.2021, 15:18:51

Credeam ca ati auzit de adevaratul tur al Romaniei, dar cum voi scrieti doar pentru cocalare de prpsti cu doua viteze, pe loc si inapoi, era clar ca nu putea fi bine. Aveti publicul SHrekaciunii pentru ca asta, astia nu stiu de cursiere, sunt prea sedentari de la holbat dupa partidele de batut covoarele ale miresei. Buchetul l-a prins madam Tatoiu? Ii dau eu o sticla de whiskey celui care a furat mireasa. Ca sa nu oai aduca inapoi.

-8 (8 voturi)
bios
24.07.2021, 17:01:13

Toate nimicurile au ajuns stiri... Probabil, urmatorul "articol" va fi despre un alt nimeni, care se duce cu masina (data de firma, evident) la piata, sa cumpere cartofi.

-6 (6 voturi)
t mihai
25.07.2021, 08:32:10

"Salariat la uzina Dacia din Mioveni de 25 de ani, Viorel Dumitraşcu va face în luna august o EXPEDIŢIE foarte ambiţioasă alături de soţia sa: turul României într-un Duster". EXPEDIŢIE :))))

+1 (1 vot)
Modifică Setările