Piteşti

articolul anterior articolul urmator

Un profesor de geografie s-a spânzurat din cauza datoriilor

0
6 Jun 2011 07:46:54
Autor: adevarul
Firma în care a fost găsit spânzurat profesorul
Firma în care a fost găsit spânzurat profesorul

Un profesor de georgrafie din Curtea de Argeş s-a spânzurat din cauza datoriilor. Acesta nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi motiveze gestul, lăsând în urma sa o soţie şi un copil de doi ani îndureraţi.

Adrian Florescu, de 33 de ani, preda geografia la Şcoala Generală nr. 6 din Curtea de Argeş.

Cum salariul de profesor nu-i ajungea pentru a-şi întreţine familia, bărbatul a înfiinţat şi o firmă de IT.

Făcuse pentru asta un credit la bancă şi cumpărase un apartament în blocul în care locuia, dar la o altă scară, unde a înfiinţat sediul firmei.

Cum firma nu-i aducea un profit foarte mare, profesorul s-a trezit înglodat în datorii şi cuprins de disperare, era tot mai abătut în ultima perioadă.

Ieri dimineaţă bărbatul i-a spus soţiei că merge până la firmă pentru a-i vinde un calculator unui client. După câteva ore, speriată că bărbatul nu se mai întoarce acasă, femeia a mers la firmă, iar când a deschis uşa a avut parte de o imagine terifiantă.

Cadavrul soţului său zăcea atârnat în ştreang, de conducta de gaze. Ţipătul de durere al femeii a răsunat în tot blocul, iar vecinii au sunat imediat la 112.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe Adrian Florescu. Bărbatul nu a lăsat în urma sa niciun bilet pentru a-şi motiva gestul. Acesta avea un copil de doi ani care va creşte fără tată.

„Era un om bun, nu mi s-a părut schimbat în ultima perioadă. Vom merge cu toţii la înmormântare, şi profesori, şi elevi. Vom cumpăra o coroană, ne pare rău pentru el, toată lumea e şocată”, ne-a spus Alexandru Stancu, secretarul şcolii. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările