Piteşti

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Piteştiul, inundat după ploaia de joi seara. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la un supermarket

0
8 Jun 2018 08:43:05
Autor: Cristina Stancu
Foto: Facebook Info Trafic Piteşti
Foto: Facebook Info Trafic Piteşti

Piteştenii s-au obişnuit ca la fiecare ploaie mai zdravănă, oraşul lor să se ransforme înr-o mică Veneţie. S-a întâmplat şi după precipitaţiile torenţiale de joi seara, când sistemul de canalizare n-a mai făcut faţă puhoiului de apă.

 
 
După o zi foarte caldă, Piteştiul a avut parte aseară de o ploaie torenţială.
 
Câteva zone ale oraşului s-au luptat din nou cu inundaţiile.
 
Ca şi la precedentele precipitaţii mai abundente, la supermarketul Lidl din cartierul Prundu, a fost nevoie  de intervenţia pompierilor, după ce apa a pătruns în depozit. 
 
În multe intersecţii din Piteşti s-ar fi circulat mai bine cu barca. Reţelele de socializare  s-au umplut cu imagini de la inudaţiile de aseară. 
 
 "Ce vreţi să va răspund? Am fost pe teren, a plouat foarte mult şi canalizarea nu a făcut faţă. Dacă aţi fi urmărit ştirile, în toate oraşele s-a întâmplat, Braşov, Albă Iulia, Etc. În acest an vom începe implementarea unui proiect pe fonduri europene în valoare de 60 milioane de euro care cu siguranţă va rezolva problema. Dar chiar a plouat mult", a scris viceprimarul Sorin Apostoliceanu pe pagină de Facebook a grupului Info Trafic Piteşti.

  Probleme au fost şi în cartierul Războieni Foto:  Facebook Ionuţ Adrian DrăguţTitle


"Primăria, de 20 de ani, nu a mişcat un deget în legătură cu canalizarea oraşului! Dacă ar face două străzi pe luna, în 20 de ani erau gata de acu 7! Despre ce vorbim?! HOŢIE şi DEZINTERES total al autorităţilor!", a  comentat un piteşten la o altă postare de pe aceeaşi pagină.

Sursă Video Facebook Info Trafic Piteşti
Piteştiul, inundat din nou

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii