UPDATE 25.000 de maşini pe DN 1, spre Bucureşti. Plouă, iar traficul s-a aglomerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 25.000 de maşini vor fi în trafic pe Valea Prahovei. FOTO Adevărul
Aproximativ 25.000 de maşini vor fi în trafic pe Valea Prahovei. FOTO Adevărul

Traseele de întoarcere în Capitală şi în special DN1- Valea Prahovei, pe tronsonul Predeal – Comarnic s-au aglomerat în a doua parte a zilei de duminică

ORA 15.50

Aşa cum se aşteptau poliţiştii rutieri încă de duminică dimineaţă, traficul pe DN 1, între Predeal şi Buşteni, dar şi între Sinaia şi Comarnic (pe sensul Braşov - Bucureşti) s-a aglomerat.

Traficul se desfăşoară cu greutate, iar în zona montană a început şi să plouă. Poliţiştii rutieri recomandă şi rutele ocolitoare pentru decongestionarea traficului.

ORA 12.50

Vineri, Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti a înregistrat, pe sensul către Braşov, 14.048 de autovehicule, iar ieri, 11.739. Aşadar, în această după-amiază, se aşteaptă ca peste 25.000 de autovehicule să circule pe DN1, către Bucureşti.

De aceea, Poliţia Rutieră este pregătită ca în caz de nevoie să devieze circulaţia pe DN 1A Braşov – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

Pentru evitarea implicării în accidente grave, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe toţi conducătorii auto să-şi cupleze centura de siguranţă, să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor de drum şi să păstreze o distanţă de siguranţă care să permită evitarea unor eventuale coliziuni.

Zilele trecute, autorităţi locale, judeţene şi centrale s-au întâlnit la Ploieşti pentru a discuta soluţii pe termen scurt şi mediu pentru dispariţia ambuteiajelor de pe DN 1, din fiecare weekend dar şi din perioada sărbătorilor. Sensuri giratorii, pasarele supraterane cu scări rulante şi separatoare de sens sunt doar câteva dintre proiectele care vor apărea, până în 2015, în staţiunile montane traversate de DN 1.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite