Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Abonament unic pentru transportul în comun, la Ploieşti. Va costa 65 de lei şi va fi valabil pe toate traseele

0
23 Feb 2014 17:44:23
Autor: Dana Mihai
Abonamentul unic va fi valabil pe autobuze, tramvaie şi trolee. FOTO Adevărul Ploieşti
Abonamentul unic va fi valabil pe autobuze, tramvaie şi trolee. FOTO Adevărul Ploieşti

Reprezentanţii operatorului de transport în comun din Ploieşti vor să propună consilierilor locali din Ploieşti ca, de la 1 martie, în oraş să fie introdus un abonament unic, mult mai ieftin, valabil pe toate traseele

Potrivit reprezentanţilor SC Transport Călători Express (SC TCE, fosta RATP Ploieşti), abonamentul unic va fi valabil pentru o lună întreagă pe toate traseele de transport în comun din oraş, pe toate tipurile de autobuze, tramvaie şi trolee, şi va costa 65 de lei.

Prin comparaţie, un abonament pe o lună, pe un singur traseu costă acum 52 de lei, iar unul pentru toate traseele, 104 lei.

Proiectul abonamentului unic va fi propus dezbaterii consilierilor locali din Ploieşti la şedinţa ordinară pe luna februarie a administraţiei locale.

Interesant este şi faptul că în baza acestui abonament unic se va circula în Ploieşti şi după ce în oraş vor demara lucrările de reabilitate a liniilor de tramvai din oraş.

Cum municipalitatea vrea ca în timpul acestor lucrări, transportul în comun din Ploieşti să fie gratuit, cel puţin pentru locuitorii care au venituri până în 3.000 de lei, este nevoie de procurarea acestui abonament unic, care se va elibera, însă, gratuit, potrivit reprezentanţilor SC TCE Ploieşti.

Pe aceeaşi temă

Biletele de transport în comun pot fi cumpărate prin SMS la Ploieşti

Iniţiativă. Ploieştenii vor călători gratuit cu transportul în comun
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările