Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Cine este doamna misterioasă care a stat în spatele principelui Nicolae la cununia religioasă. A părut să preia rolul mamei nepotului regelui Mihai

11
1 Oct 2018 20:55:36
Autor: Diana Frîncu
Fost realizator al TVR, Marilena Rotaru a stat în permanenţă în spatele mireului în timpul cununiei
Fost realizator al TVR, Marilena Rotaru a stat în permanenţă în spatele mireului în timpul cununiei

O doamnă îmbrăcată într-un costum violet, cu chipul ascuns parţial de o voaletă, a stârnit curiozitate în rândul celor prezenţi la cununia religioasă a fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Doamna a stat în permanenţă alături de mire în biserică şi a părut că a preluat pentru acest moment special rolul mamei lui Nicolae.

Misterioasa doamnă şi-a făcut apariţia la biserică printre primii invitaţi, în ziua de duminică, 30 septembrie, era neînsoţită şi s-a ocupat îndeaproape de ultimele detalii atât în biserică, dar mai ales în curtea lăcaşului de cult. Cei prezenţi la faţa locului au fost uimiţi să vadă că doamna elegant îmbrăcată, într-un costum violet cu inserţii argintii, dădea indicaţii tehnice chiar şi echipei de operatori care s-a ocupat de transmisiunea live din biserică.

Este vorba despre Marilena Rotaru (71 de ani), fost jurnalist al TVR şi realizator de programe culturale. A devenit cunoscută publicului televiziunii naţionale şi datorită emisiunilor dedicate Regelui Mihai şi Casei Regale în general.

Din anul 2012, Marilena Rotaru a realizat alături de Camelia Csiki şi Bogdan Şerban Iancu emisiunea ”Ora Regelui”, difuzată săptămânal de postul naţional de televiziune. În acelaşi an, Marilena Rotaru a fost decorată de Regele Mihai pentru activitatea sa culturală. 

În afară de cariera sa profesională care i-a adus celebritatea naţională, Marilena Rotaru a fost preşedinte al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei. Relaţiile cu Casa Regală a României şi în principal cu Custodele Coroanei, principesa Margareta, s-au răcit însă odată cu dispariţia din viaţa publică a Regelui Mihai.


Marilena Rotaru a stat în spatele fostului principe Nicolae în biserică FOTO Captură TVR

Prin prezenţa ei la nunta fostului principe Nicolae, Marilena Rotaru şi-a arătat practic susţinerea faţă de nepotul Regelui Mihai, în defavoarea Custodelui Coranei, principesa Margareta, care a ales să refuze participarea la acest eveniment.

În schimb, Casa Regala a României a emis un comunicat de presă prin care a anunţat că „în ziua de duminică, 30 septembrie, Majestatea Sa şi Alteţa Sa Regală au fost oaspeţii oraşului Haguenau, din Alsacia, la invitaţia oficială a municipalităţii“.

Mama fostului principe Nicolae, principesa Elena a României, n-a participat la nunta fiului şi nu a justificat oficial absenţa de la ceremonie. Tatăl nepotului regelui Mihai, profesorul doctor englez Robin Medforth-Mills, a murit în 2002, la vârsta de 60 de ani. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Traian Brad
1.10.2018, 21:08:03

Vai tu, dar nu pot dormi la noapte pana nu imi spui cine e patachina, pardon doamna! Sa vina Columbo, Monk, Cattani, Holmes, Poirot cu Agatha Christie in frunte sa dezlege misterul asta teribil, ca se blocheaza toata tara si moare PIB-ul pe locuitor, nu neaparat pe cap de locuitor, ca ma rog, unii au alte organe de gandire... Mai, mai ce chestie importanta a mai ramas de lamurit din nunta secolului. Secolului XIX...

+1 (3 voturi)
gigione deladolj
2.10.2018, 09:01:02

terminaţi fraţilor cu jalnicii ăştia! Uitaţi vă la el ce mutră de nimeni are! Ce-l recomandă? "Vocea şi talentul?" Hahaha....şi dovada că e un biet fraier, i auzi băi, cică nasoala aia a lui a fost gagica lu blăguţă junior..ani de zile! Bleah!

+2 (4 voturi)
Carmen Florea
1.10.2018, 22:19:38

... 'a principelui'? de cand e 'principe'? L-a dat dracu' hoasca cu aghiotantul lui Nas16case, nu de alta, dar era un 'pericol' pt dansa, doar i-a promis naşu' cand i-a logodit, adica asasinul Iliescu la 'tratative' de pradaciune a averilor romanilor c-o face 'regina', dar numai dupa ce da el coltul, pana atunci sa-l sustina, ceea ce si face cotarla asta de iepe hulpave si nesimtite si pana azi: e pizidista, le-a picat fata cand derbedeul Ponta a pierdut prezidentialele, puscariasul Dragnea le-a dat pensii speciale, de parca n-avea Romania paraziti ... S-apoi Romania nu e monarhie, lingailor, ... 'principe' ... In schimb treceti ca gasca prin apa, ca ma-sa n-a fost alaturi la asa un eveniment important din viata oricui: de frica sa n-o dezmosteneasca hoasca de la vagonul cu milioane si averi ale romanilor... ... asta-i 'mama', asta-i 'famelea' traditionala de fapt, o cotarla de hotomani cu ochii scaparand dupa bani nemunciti..., o paranghelie gen Cioaba ..., nicaieri in lume nu gaseau asa un 'locsor' caldut si banos ca in Romania cu 42 % analfabeti, milogi, blegi, care cred ca sacii cu bani ii vor imparti cu zdrentosii ...

+2 (6 voturi)
Clontz Cotorontz
1.10.2018, 23:04:12

Fai Flocico, tu unde te categorisesti - analfabeta, miloaga, bleaga sau zdrentzaroasa?

+3 (5 voturi)
Sima Cornelia
2.10.2018, 05:47:49

o muratura in costum de nunta. pacat de nicolae, saracul abandonat de familie, poate din cauza averii, si luat de sot de o corcitura.

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările